MENÜ

MHK Nisan Ayı Semineri Gerçekleşti

TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil; 31 Mart - 4 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Nisan ayı ziyaretinde, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig maçlarını TFF Riva tesislerinde izledi.

MHK Nisan Ayı Semineri Gerçekleşti

TFF VAR Eğitim Danışmanı Pawel Gil; 31 Mart - 4 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen Nisan ayı ziyaretinde, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig maçlarını TFF Riva tesislerinde izledi. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Prof. Dr. Lale Orta ile MHK Başkanvekili ve VAR Koordinatörü Tolga Özkalfa koordinasyonuyla, maçlardan sonra VAR kadrosu hakemleri ile maçların analizi yapılarak, UEFA standartlarında VAR geri bildirimleri sağlandı. Bununla beraber; Pawel Gil tarafından, UEFA'nın güncel VAR konuları da VAR ve AVAR olarak atanabilecek hakemlere aktarıldı. Her ay düzenli olarak gerçekleşecek olan TFF VAR Eğitim Danışmanının ziyaretleri ile; VAR'da görev alan hakemlerimizin bilgi ve farkındalığının güncel UEFA çizgisi standartlarında olması hedeflenmektedir.

Haberin Devamı

MHK Nisan Ayı Semineri Gerçekleşti




TFF Hakem Danışmanı Hugh Dallas'ın; 3-6 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretindeki MHK Nisan ayı eğitim semineri; MHK, Hakem akademisi, Ulusal eğitimciler, Süper Lig hakemleri, A klasman hakemleri, VAR kadrosu ve FIFA kadın hakemlerinin yüz yüze; Süper Lig yardımcı hakemleri, A klasman yardımcı hakemleri, Kadın FIFA yardımcı hakemleri, Süper Lig gözlemcileri, A klasman gözlemcileri ve mentörlerin ise online katılımıyla 5 Nisan 2023 Çarşamba günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

MHK Başkanı Prof. Dr. Lale Orta'nın açılış konuşmasından sonraki seanslarda; MHK ve TFF Hakem Danışmanı Hugh Dallas'ın birlikte seçtiği güncel kliplerden oluşan farklı konu başlıklarındaki sunumlar ile seminerin eğitim kısmı gerçekleştirilmiştir. Ayrıca 4 Nisan Salı günü MHK üyesi Prof. Dr. Ali Kızılet koordinasyonunda hakemlerimiz saha antrenmanı yapmıştır.

YORUM YAZ