MENÜ

Mesut Bakkal şampiyonluğa koşuyor

Diyarbakır temsilcisi Amedspor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, kritik maçta 24 Erzincan’ı 4-1’le geçerek 68 puanla zirvedeki yerini korudu. Üst üste 8. maçını kazanan Doğu ekibi, yıllar süren 1. Lig hasretine son vermek için iddialı.

Mesut Bakkal şampiyonluğa koşuyor

2. Lig’de şampiyonluk yarışını en yakından ilgilendiren haftalardan biri daha geride kaldı. Zirvede kritik maçlar oynandı. Gözler ise Diyarbakır’daydı... Uzun yıllar Süper Lig’de çalışan Mesut Bakkal’ı takımın başına getirip flaş sonuçlarla adeta zirzeye ambargo koyan Amedspor, takipçilerinden 24 Erzincanspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla devirip önemli engeli zorlanmadan aştı. Puanını 68 yapan Mesut Bakkal’ın takımı, kıran kırana geçen yarışta başı çekmeye devam etti. Mert Çapar, Berk İsmail, Çekdar Orhan ve Veli Çetin’in golleri Yeşil-Kırmızılılar’a zaferi getirirken 58 puanda kalan konuk ekip için Kubilay’ın tek sayısı teselliden öteye gidemedi.

Haberin Devamı

6 maça kala kızıştı

Kalan 6 maç öncesi Iğdır’ın takılmasıyla Kastamonuspor ile zirvede başbaşa kalan Amedspor, şampiyonluğun en iddialı takımı. 67 puanlı Kastamonu ise zorlu deplasmanda İskenderun’u 3-0’la devirirken sezon sonuna kadar yarışın içerisinde olacağını gösterdi.

YORUM YAZ