MENÜ

Messi'den tüm takım arkadaşlarına sürpriz hediye

PSG'den ayrılan Lionel Messi kariyerine Amerika'da Inter Miami ile devam ediyor. 2 maçta 3 gol kaydeden Messi'nin tüm takım arkadaşlarına hediye dağıttığı ortaya çıktı.

Messi'den tüm takım arkadaşlarına sürpriz hediye

Inter Miami, Kuzey / Orta Amerika Ligler Kupası'nın 2'nci haftasında Atlanta United ile karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka Inter Miami'nin 4-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Lionel Messi maçı 2 gol ve 1 asistle tamamladı.

Haberin Devamı

Inter Miami'nin golleri 8 ve 22'nci dakikalarda Lionel Messi, 44 ile 53'üncü dakikalarda Robert Taylor'dan geldi. Inter Miami'de Christopher McVey, 84'üncü dakika kırmızı kartla cezalandırıldı. Atlanta United'da ise Thiago Almada penaltı kaçırdı.

AVRUPA'DA İKİ GALİBİYET GELDİ

AYAKTA ALKIŞLANDI

Inter Miami'nin yeni transferlerinden Sergio Busquets maçta 72 dakika, Lionel Messi ise 78 dakika süre aldı. Messi 78’de oyundan çıktığında tüm stat kendisini ayakta alkışladı.

GOL SEVİNCİNDE BECKHAM'A GÖNDERME

Messi, gol sevincinde kulüp başkanı David Beckham’a ‘Bardağımı tut’ hareketi yapan Arjantinli futbolcunun bu görüntüleri sosyal medyada büyük etkileşime yol açtı, tribündeki Beckham tarafından da gülerek karşılandı.

Messiden tüm takım arkadaşlarına sürpriz hediye

TAKIM ARKADAŞLARINA KULAKLIK HEDİYE ETTİ

Haberin Devamı

Arjantinli yıldızın, ABD ekibindeki takım arkadaşlarına pembe ve siyah renkler barındıran (Inter Miami'nin renkleri) kulaklık hediye ettiği belirtildi.

Messiden tüm takım arkadaşlarına sürpriz hediye

YEDLİN DOĞRULADI

Inter Miami forması giyen DeAndre Yedlin, kulaklıkla görülmesinin ardından gelen soru karşısında, "Bunu Messi'ye sorun, bunları takım için aldı. Satın mı aldı, bilmiyorum ama ilk maçı için herkese kulaklık verdi" sözlerini kullandı.

Inter Miami'de 2 maça çıkan Lionel Messi, 3 kez gol sevinci yaşadı.

Messiden tüm takım arkadaşlarına sürpriz hediye

YORUM YAZ