MENÜ

Merih Demiral'ın yeni takımı belli oluyor

Atalanta forması giyen A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Merih Demiral bir başka İtalyan devine transfer oluyor. İtalya'dı sıcak saatler yaşanırken bu transferin son gün sonlanması bekleniyor.

Merih Demiral'ın yeni takımı belli oluyor

Kariyerini Atalanta'da devam ettiren Milli futbolcumuz Merih Demiral'ın yeni takımı belli oluyor. Fanatik'in özel haberine göre; bir başka İtalyan devi Merih Demiral'la yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

Merih Demiralın yeni takımı belli oluyor

42 MAÇA ÇIKMIŞTI

Geçen sezon Atalanta formasıyla 42 maça çıkan Merih Demiral 2 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. 24 yaşındaki stoperimiz Şampiyonlar Ligi'nde Mahchester United deplasmanında harika bir kafa golüne imza atmıştı. Bu sezon yine Atalanta'nın değişmez isimleri arasında yer alan Merih, 17 maçta forma giydi ve 1 gol atma başarısı gösterdi.

Merih Demiralın yeni takımı belli oluyor

FENERBAHÇE'DEN GALATASARAY'A ÇALIM

20 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ

Atalanta geçen sezon Juventus'tan 5 milyon Euro bedelle kiraladığı Merih Demiral'ın bonservisini bu sezon başında 20 milyon Euro'ya almıştı. Inter Skriniar'ı 10 milyon Euro civarı bir rakama PSG'ye satacak. Aksi halde sezon sonu boşa çıkıyor. Merih Demiral'ı kiralık satın alma opsiyonuyla kadrosuna katacak. Görüşmeler çok sıcak ve devam ediyor.

Haberin Devamı

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Inter, Skriniar'ın PSG'ye transfer olması durumunda milli stoperimiz Merih Demiral'ı kadrosuna katacak. Fransız ekibi Skriniar'ın transferi için yoğun çaba sarf ediyor.

Merih Demiralın yeni takımı belli oluyor

Merih Demiral'ın Juventus Formasıyla Attığı İlk Gol

 

 

YORUM YAZ