MENÜ

Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması! Görevden alınacak mı?

A Milli Takım, Euro 2024 Elemeleri için deplasmanda Letonya ile oynayacağı maç için yolculuğa çıkarken TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Büyükekşi, ' Stefan Kuntz ile devam ediyoruz, başarılı olması için gereken desteği veriyoruz. İnşallah başarılı olur' dedi.

Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz açıklaması! Görevden alınacak mı?

Euro 2024 Elemeleri D Grubu maçında cuma günü deplasmanda Letonya ile karşılaşacak olan Milli Takım, maç için Bu ülkeye giderken TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Cumartesi güün Olimpiyat Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi finaline değinen Büyükekşi, Letonya ve Galler maçını da değerlendirdi. İşte Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları:

Haberin Devamı

Geçtiğimiz cumartesi günü yüzümüzü ağartan bir organizasyona Türkiye olarak imza atmış olduk. UEFA, Manchester City ve Inter'den teşekkür aldık, yapılan organizasyondan gayet memnunlar. Ülkemizin ve İstanbul'un tanıtımı için çok başarılı bir süreç geçirdik.Şampiyonaya katılabilmek için mutlaka ilk iki içinde olmamız gerekiyor. Turnuvanın Almanya'da olması bizim için çok önemli. Almanya'da olmak istiyoruz. Hem oradaki vatandaşlarımızın gururu için hem de kendi evimiz gibi maçlarımızı oynamak istiyoruz. Letonya ve Galler maçlarından 6 puan almak istiyoruz. Farklı sonuçlar olursa, ona göre devam ederiz. Stefan Kuntz ile devam ediyoruz, başarılı olması için gereken desteği veriyoruz. İnşallah başarılı olur. Önümüzdeki dört yıllık dönemde altyapıyla ilgili önemli çalışmalarımız var. Bu çalışmalar aynı zamanda milli takım başarısı için de önemli. Kendi kaynaklarımıza dönüp yeni Arda'lar çıkarmamız lazım. Bu konuda sürdürülebilir bir başarı yakalamak çok önemli.

Haberin Devamı

Mehmet Büyükekşiden Stefan Kuntz açıklaması Görevden alınacak mı

YORUM YAZ