MENÜ

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig devi Galatasaray'a transfer olması beklenen dünya yıldızı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara dün gece hastaneye kaldırıldı...

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı!

Geçtiğimiz sezon Fransız devi PSG'den Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Arjantinli dünya yıldızı gösterdiği performansla hem taraftarın sevgilisi olmuş hem de attığı gollerle şampiyonluğun en büyük mimarlarından biri olmuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon kalıcı transferi zor gözükse de, Galatasaray yönetimi tüm şartları zorladı ve yıldız oyuncuyu ile kulübünü ikna etmiş durumda. Sarı kırmızılılar transferi kısa sürede resmen açıklaması bekleniyor. Galatasaray taraftarı için bu güzel gelişmeler devam ederken, dün gece şok eden bir haber gündeme geldi.

Mauro Icardinin eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı

HASTANEYE KALDIRILDI
Galatasaray'ın yeniden kavuşmak için gün saydığı Mauro Icardi, menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara'nın hastalığıyla sarsıldı. Arjantin basınında çıkan haberlere göre Wanda Nara, Çarşamba akşamı şiddetli karın ağrısı sebebiyle hastanede müşahede altına alındı.

ICARDI ÇOK ÜZGÜN
MasterChef Arjantin programının sunuculuğunu da yapan Wanda Nara'nın, hastanedeki testlerin uzaması sebebiyle ailece gidecekleri Dubai tatilini ertelediği belirtildi. Haberde Mauro Icardi'nin Wanda Nara'nın sağlık problemi sebebiyle çok üzgün olduğu da belirtildi.

Haberin Devamı

Mauro Icardi'nin Marsilya'ya Attığı Gol

Mauro Icardinin eşi Wanda Nara hastaneye kaldırıldı

YORUM YAZ