MENÜ

Materazzi: Zaniolo aklını oyuna vermeli

İtalya'nın efsane kaptanı Materazzi, Milli Takım'a yeniden dönen Zaniolo'dan övgüyle bahsederken, "Zaniolo başarılı ve yetenekli bir futbolcu. Aklını oyuna vermesi gerekiyor" dedi, Galatasaray'ın şampiyonluğunu da tebrik etti.

Materazzi: Zaniolo aklını oyuna vermeli

Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'da bulunan İtalya Milli Takımı ve Inter'in efsane futbolcusu Marco Materazzi'den, Galatasaray'a övgü dolu sözler. Sarı-Kırmızılı takımı şampiyonluk için kutlayan 49 yaşındaki futbol adamı, "Tabii ki herhangi bir şampiyonayı kazanmak zordur. Galatasaray da çok büyük bir takım. Hepsi benim kalbimde ve onları çok tebrik ediyorum. Galatasaray çok iyi bir takım. Galatasaray’ın başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Materazzi: Zaniolo aklını oyuna vermeli

'İtalya'dan çok oyuncu var'

Yeniden İtalya Milli Takımı'na seçilen Zaniolo'ya da tavsiye veren Materazzi, "Galatasaray’ın kadrosunda İtalya’dan gelen çok oyuncu var. Bildiğim kadarıyla Zaniolo da aralarındaki en genç oyuncu. Zaniolo başarılı ve yetenekli bir futbolcu. Aklını oyuna vermesi gerekiyor. Bu şekilde de Milli Takım’da daha iyi sonuçlar elde edebilir ve takıma girebilir" diye konuştu.

Materazzi: Zaniolo aklını oyuna vermeli

'Hakan artık bizden biri'

Dev final öncesi Hakan Çalhanoğlu'na çok güvendiklerini de belirten Materazzi, "Hakan artık bizden biri. Çok iyi oynayacağını da düşünüyoruz. Bizden biri olduğu için de kupayı burada kaldırması onun için önemli olacaktır" ifadelerini kullandı. İtalyan futbol adamı, rakipleri Manchester City'ye gözdağı vererek, "Bu kupayı alıp evimize götürmek bizim için olasılık dahilinde bir şey. Onlar için biraz daha hayal gibi duruyor" dedi.

Haberin Devamı

Materazzi: Zaniolo aklını oyuna vermeli

YORUM YAZ