MENÜ

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız sözleri! 'Kimse onun gibi...'

Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız, gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Son olarak A Milli Takım'dan da davet alan genç futbolcu hakkında teknik patron Massimiliano Allegri övgü dolu sözler kullandı.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız sözleri! 'Kimse onun gibi...'

Juventus'ta forma giyen genç futbolcu Kenan Yıldız, sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekti. İtalya devinin teknik direktörü Massimiliano Allegri, derbide Torino karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

KENAN'A MİLLİ DAVET

Juventus forması giyen Kenan Yıldız, kariyerinde ilk kez A Milli Futbol Takımı'ndan davet aldı.

A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ve Letonya ile oynayacağı maçların kadrosunda şu isimler yer aldı:

Altay Bayındır, Doğan Alemdar, Ertaç Özbir, Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkaçar, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Eren Elmalı, Rıdvan Yılmaz, Berkan Kutlu, Emre Akbaba, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Yusuf Sarı, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız sözleri Kimse onun gibi...

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Genç futbolcu Kenan Yıldız, bu sezon Juventus forması ile toplam 7 resmi maça çıktı. 18 yaşındaki oyuncu söz konusu maçlarda 1 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi.

Haberin Devamı

İŞTE ALLEGRI'NİN SÖZLERİ...

Allegri, "Düzeltilmesi gereken en önemli konular olarak hangilerini görüyor?" şeklinde gelen sorunun ardından, "Öncelikle hem bireysel hem de takım olarak iyi savunma yaptık. Boşlukları iyi kapattık. Geliştirmemiz gereken şey, top bizdeyken yaptıklarımız" dedi.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız sözleri Kimse onun gibi...

"KENAN YILDIZ ÇOK YETENEKLİ"

Takımda birçok genç oyuncuları olduğunu aktaran İtalyan teknik adam, "Çok az tecrübesi olan birçok genç oyuncumuz var. Örneğin Kenan Yıldız gibi. Kenan Yıldız çok yetenekli ve kimse onun gibi top kontrolüne sahip değil. Aynı zamanda zeki ve soğukkanlı bir futbolcu. Kenan dışında Moise Kean var. O da Torino maçında iyi iş çıkardı. İtalya kadrosuna çağrıldığı için mutluyum, bunu hak ediyor" sözlerini kullandı.

Taraftarlarına da değinen Allegri, "Bu maçta stadyumda oluşan atmosferin, sezonun geri kalan bölümünde de olmasını umuyorum. İhtiyacımız olan şey bu" diye konuştu.

Massimiliano Allegriden Kenan Yıldız sözleri Kimse onun gibi...

YORUM YAZ