MENÜ

Mario Balotelli, Pikachu oldu

İsviçre Süper Ligi'nde sonuncu olarak bir alt lige düşen Sion'un yıldız oyuncusu Mario Balotelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Mario Balotelli, Pikachu oldu

Futbol dünyasının yaramaz çocuğu Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan transfer olduğu İsviçre ekibi Sion'da sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

İsviçre'nin Blick gazetesinde yer alan habere göre, İtalyan yıldız daha önce Sion Sportif Direktörü'ne La Casa de Papel dizisinin maskesini takarak bir şaka yapmak istemişti. Bu sırada fotoğraflarını çeken bir kişiyi farkettiğinde yumruklaşmaya gidecek şekilde kavga etmişti.

PIKACHU OLDU

Mario Balotelli, kendisine ait resmi instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yine gündem oldu. Yıldız oyuncu ünlü çizgi film Pokemon'un ana karakterlerinden Pikachu'nun boks eldiveni taktığı fotoğrafla kendi boks eldivenli fotoğrafını yan yana koyarak; "Pika, Pikaaaaa!" notu paylaştı.

Mario Balotelli, Pikachu oldu

Balotelli'nin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük etkileşim aldı.

PERFORMANSI

Adana Demirspor'dan transfer olduğu Sion'da toplamda 21 karşılaşmada forma giyen yıldız oyuncu altı kez gol atarken bir kez de asist yaptı.

Haberin Devamı

'MELO DA BİLİYOR...'

Ligde oynadığı 36 maçta 31 puan toplamayı başaran İsviçre ekibi ligi son sırada tamamladı ve Süper Lig'e veda etti. Balotelli'nin gelecek sezon takımdan ayrılması bekleniyor.

Mario Balotelli, Pikachu oldu

YORUM YAZ