MENÜ

Maradona mı Messi mi!

Maradona, şu an dünyanın 1 numaralı futbolcusu olarak gösterilen Messi'nin mi yoksa kendisinin mi en iyi olduğuna, tarihin karar vereceğini söyledi.

Maradona mı Messi mi!



Arjantin futbolu denince akla gelen ilk isim olan Diego Armando Maradona, Barcelona’da forma giyen vatandaşı Lionel Messi’nin mi yoksa kendisinin mi en iyi oyuncu olduğuna, tarihin karar vereceğini söyledi. Ülkesinin önde gelen gazetelerinden Clarin’e konuşan Maradona, “Benim kariyerim sona erdi. Ancak Messi’nin kariyeri hâlâ devam ediyor. Bazıları beni, bazıları ise onu daha çok seviyor. Tabii ki herkesin merak ettiği, kimin daha iyi olduğu... Ama inanın bu gelecekte belli olacak. İkimizin en önemli ortak yönü ise Arjantinli olmamız!” diye konuştu. 2010 Dünya Kupası’nda Arjantin’in başındayken Messi ile çalışma fırsatı yakaladığını vurgulayan Maradona, “Kesinlikle üstün yeteneklere sahip bir isim. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid’e attığı ikinci gol süperdi. Bağırmadım ama inanılmaz bir goldü. Savunmayı bir anda geçti ve Casillas’ı şaşırtarak klas bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Tekrar sahalara dönmek istiyor

Ayrıca ünlü futbol adamı, gelecek sezon, hedefleri olan bir takımda teknik direktörlük kariyerine geri dönmek istediğini söyledi.

YORUM YAZ