MENÜ

Manchester United'dan büyük kumar! 100 milyon Euro'luk yıldızını takas edecek!

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan Manchester United'da, iyi bir performans ortaya koyamayan bazı yıldızlarla yolların ayrılması gündemde... Kırmızı Şeytanlar, yaklaşık 100 milyon Euro gibi bir bedelle transfer ettiği yıldız futbolcusunu takasta kullanmayı planlıyor. Detaylara göz atalım...

Manchester United'dan büyük kumar! 100 milyon Euro'luk yıldızını takas edecek!

Premier Lig'in dev ekibi Manchester United, Hollandalı menajeri Erik ten Hag yönetiminde bu sezona da istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Kırmızı Şeytanlar, hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde kötü bir görüntü çizerken takımdaki bazı yıldızlarla yolların ayrılması gündeme geldi. Bu kapsamda astronomik bir ücret ödenerek transfer edilen Brezilyalı yıldızın takasta kullanılarak ülkesinin yolunu tutabileceği aktarılıyor. İşte tüm detaylar... 

Haberin Devamı

The Mirror'a göre Flamengo ile sözleşmesi Aralık 2024'te sona erecek olan Barbosa, Erik ten Hag'ın takımı için transfer hedefi olarak dikkat çekiyor. Brezilyalı oyuncunun Ocak ayında yaklaşık 20 milyon £ (24,7 milyon $) karşılığında satışa sunulması bekleniyor. Habere göre, anlaşma kapsamında Kırmızı Şeytanlar2ın yaklaşık 100 milyon Euro gibi bir bedelle Ajax'tan kadrosuna kattığı Antony'nin Brezilya takımına kiralık olarak gidebileceği bildirildi.

Manchester Uniteddan büyük kumar 100 milyon Euroluk yıldızını takas edecek

TAKASTA KULLANILACAK

Bu da demek oluyor ki; Manchester United, Ajax'tan yaklaşık 100 milyon Euro'ya transfer ettiği Antony'yi 20 milyon Euro'luk forvetle bir yıllığına takas ederek kadrosunda değişiklik yapabilir. Barbosa, Inter'de yaşadığı hayal kırıklığının ardından hâlâ Avrupa futbolunda yer almak isteyen bir oyuncu. Santos'tan Serie A'nın güçlü takımına katıldıktan sonra 10 maça çıktı ancak sadece bir gol atabildi. United'ın bu kış, yıldız forvet için bir başka Serie A devi, AC Milan'la transfer yarışına gireceği aktarılıyor.

Haberin Devamı

Manchester Uniteddan büyük kumar 100 milyon Euroluk yıldızını takas edecek

YILDIZLAR KÖTÜ GİDİYOR

Manchester United'da diğer yıldızlar da kötü bir görüntü çiziyor. Bir önceki sezon otuz gol atan Marcus Rashford, bu sezon United adına yalnızca bir kez gol attı. Alejandro Garnacho ve Anthony Martial da yalnızca birer gol atarken, Rasmus Hojlund üç gollük fayda sağladı.

Manchester United; 8 Kasım Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi grup maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Manchester Uniteddan büyük kumar 100 milyon Euroluk yıldızını takas edecek

YORUM YAZ