MENÜ

Manchester United'da yeni kriz! Sosyal hayatları kalmadı...

Chelsea'yi 2-1 mağlup ederek Manchester City ile arasındaki puan farkını üçe indiren Manchester United'da buna rağmen huzur yok. Futbolcular ile Erik ten Hag'ın arasında yeni bir kriz ortaya çıktı.

Manchester United'da yeni kriz! Sosyal hayatları kalmadı...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, sahada olumlu sonuçlar alsa dahi krizlerle boğuşmaya devam ediyor. Kırmızı Şeytanlar'da Erik ten Hag ile futbolcular henüz birbirlerine tam uyum sağlayabilmiş değil. Bu da bazı problemleri beraberinde getiriyor.

Haberin Devamı

Chelsea'yi devirdiler

Manchester United, son dönemde ligdeki kötü gidişatına 'dur' demeyi başardı. Kırmızı Şeytanlar, Premier Lig'in 15. haftasında Old Trafford'da Chelsea'yi 2-1 mağlup etti. Erik ten Hag'ın öğrencileri, ligdeki son beş maçın dördünü kazandı ve ezeli rakipleri Manchester City ile aradaki puan farkını üçe indirdi.

Manchester Unitedda yeni kriz Sosyal hayatları kalmadı...

Medyaya ambargo koydu

Premier Lig devinde, Chelsea maçı öncesinde medya krizi yaşandı. Newcastle United mağlubiyetinin ardından Erik ten Hag'ın, soyunma odasında kontrolü kaybettiğine dair haberler çıkmıştı. Hollandalı teknik direktör, bu haberlerin ardından Chelsea maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısına bazı gazetecileri aldırmadı. Ten Hag'ın bu hamlesi sert eleştirilere neden oldu.

Haberin Devamı

Sonuçlar düzeliyor, krizler bitmiyor

Son dönemde başarılı sonuçlar alan Manchester United'da buna rağmen huzur yok. İngiltere'den gelen son haberler, oyuncular ile Erik ten Hag arasında yeni bir problemin baş gösterdiği yönünde. Daily Mail'de yer alan habere göre United'da bir grup oyuncu, antrenman yoğunluğunun azalmasını ve izin günlerinin daha önceden belirlenmesini istedi. Ancak Hollandalı hoca, bu talebi reddetti.

 

Manchester Unitedda yeni kriz Sosyal hayatları kalmadı...

Sosyal hayatları kalmadı!

United oyuncularına Ten Hag tarafından haftalık bir antrenman programı veriliyor. Ancak Ten Hag, alınan sonuçlara göre bu programda değişiklik yapma hakkını saklı tutuyor. Bazı oyuncular da bu değişikliklerden sıkılmış durumda. Çünkü yıldız futbolcular, sosyal hayatları için plan yapmakta zorlanıyorlar. Söz konusu şikâyeti dile getiren oyuncuların Luke Shaw, Marcus Rashford, Raphael Varane, Casemiro, Lisandro Martinez ve yedek kaleci Tom Heaton olduğu bildiriliyor.

Manchester Unitedda yeni kriz Sosyal hayatları kalmadı...

YORUM YAZ