MENÜ

Manchester City'nin yıldızı Jack Grealish'e hırsızlık şoku!

Manchester City'nin İngiliz kanat oyuncusu Jack Grealish'in malikanesi, hırsızlar tarafından soyuldu. Yıldız oyuncunun ailesi büyük şok yaşadı.

Manchester City'nin yıldızı Jack Grealish'e hırsızlık şoku!

İngiltere Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen Jack Grealish, hırsızlık şoku yaşadı. The Sun'da yer alan habere göre İngiliz kanat oyuncusunun evi, geçtiğimiz çarşamba gecesi hırsızların baskınına uğradı.

Haberin Devamı

Grealish'in İngiltere'nin Cheshire bölgesinden bulunan malikanesi soyuldu. Hırsızların, Manchester City'nin Premier Lig'de Everton ile deplasmanda oynadığı karşılaşma sırasında eve girdiği, bu sırada evde Grealish'in nişanlısı Sasha Attwood, ebeveynleri ve kardeşleri de dahil olmak üzere yaklaşık 10 kişinin bulunduğu ifade edildi.

1 milyon Sterlin kayıp!

Aile üyelerinin televizyondan maçı izlediği sırada üst kattan gelen sesler üzerine paniğe kapılarak polise haber verdiği kaydedildi. İhbarın ardından bir köpek birimi ve helikopterin de dahil olduğu arama çalışmalarında hiçbir şüpheliye rastlanılmadığı öğrenildi.  Cheshire Polisi'nden The Sun'a yapılan açıklamada, "27 Aralık Çarşamba günü saat 21.50 civarında, bir hırsızlık ihbarı üzerine polis çağrıldı. Arayan kişi birtakım eşyaların çalındığını bildirdi. Polis köpekleri ve Ulusal Polis Hava Servisi tarafından desteklenen memurlar görevlendirildi ve yerel bölgede aramalar yapıldı. Ancak şüphelilerden hiçbir iz bulunamadı. Şu anda gözaltına alınan yok, soruşturma sürüyor." ifadelerine yer verildi. Öte yandan haberde, hırsızların 1 milyon Sterlin'lik saat ve mücevherlerle kaçtığı belirtildi.

Haberin Devamı

Manchester Citynin yıldızı Jack Grealishe hırsızlık şoku

YORUM YAZ