MENÜ

Manchester City'de Erling Haaland'ın tavırları, Pep Guardiola'yı rahatsız etti!

Manchester City adına Everton'a son maçta iki gol kaydeden Erling Haaland'ın golden önceki tavırları, Pep Guardiola'yı rahatsız etti.

Manchester City'de Erling Haaland'ın tavırları, Pep Guardiola'yı rahatsız etti!

Manchester City, İngiltere Premier Lig'de 24. hafta mücadelesinde cumartesi günü evinde Everton'ı Erling Haaland'ın iki golüyle 2-0 mağlup etti. Buna rağmen City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın, Norveçli yıldızla ilgili şikâyetleri vardı. İspanyol menajer, Haaland'ın gollerden önceki vücut dilini beğenmediğini söyledi.

Haberin Devamı

"VÜCUT DİLİ İYİ DEĞİLDİ"

Gazetecilere konuşan Guardiola, "Bu iki gol Haaland'a çok yardımcı olacak, zihnini temizlemesine yardımcı olacak. İlk yarıda vücut dili iyi değildi. İkinci yarı çok ama çok daha iyiydi. Onun ruh hali, gol atmadan önce ve attıktan sonra çok farklı oluyor. Gol attıktan sonra daha fazla hareket yapıyor. Ancak gol atmasa bile doğru vücut diline sahip olması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Olumlu bir ruh haline sahip olmalı. Gol attığında reaksiyon gösteriyor ama gol atmasına gerek yok çünkü bize birçok konuda yardımcı oluyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ