MENÜ

Lukas Podolski'den iki yıllık imza

Sezon sonunda Polonya ekiplerinden Gornik Zabrze ile olan sözleşmesi sona erecek olan Lukas Podolski, iki yıllık kontrat imzaladı.

Lukas Podolski'den iki yıllık imza

Süper Lig'de Galatasaray ve Antalyaspor formaları giyen ve kariyerine Polonya temsilcisi Gornik Zabrze'dedevam eden Lukas Podolski'nin geleceği merak ediliyordu. Polonya ekibi, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzattı.

Haberin Devamı

GALATASARAY VE ANTALYASPOR'DA OYNADI

2015-2017 sezonunda Galatasaray forması giyen Lukas Podolski, sarı-kırmızılı forma ile 75 resmi maça çıktı. Alman futbolcu söz konusu maçlarda 34 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 18 kez de rakım arkadaşlarına gol pası verdi.

Lukas Podolski, 2020-2021 arasında Antalyaspor forması giydi. Tecrübeli futbolcu Antalya ekibi ile 47 maça çıktı. Podolski bu maçlarda 7 kez gol atıp 5 kez asist yaptı.

GORNİK ZABRZE TRANSFER OLDU

2021 yılının transfer sezonunda Antalyaspor'dan ayrılan Lukas Podolski, Polonya ekibi Gornik Zabrze'e transfer olmuştu.

SÖZLEŞMESİNİ UZATTI

KUlüpten yapılan açıklamaya göre 37 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran 2025 yılına kadar uzatıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Gornik Zabrze forması giyen Lukas Podolski, Polonya temsilcisi ile bu sezon 27 resmi maça çıktı. Tecrübeli futbolcu çıktığı maçlarda 7 kez gol atıp 10 kez asist yaptı.

Lukas Podolskiden iki yıllık imza

YORUM YAZ