MENÜ

Luis Suarez'den olay açıklama! Kararını verdi

Gremio forması giyen Luis Suarez, sözleşmesinin feshedilmesi için kulüple anlaşma sağladığını söyledi. Suarez, dizindeki problemler nedeniyle rekabetçi bir seviyede oynayamayacağını belirterek, "Başka bir yerde oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum çünkü dizimde kronik bir sorun var." dedi.

Luis Suarez'den olay açıklama! Kararını verdi

Luis Suarez Brezilya ekibi Gremio'dan ayrılıyor.

Haberin Devamı

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada, Gremio'yla bu yıl sonunda bitecek kontratının erken feshi için anlaşma sağladığını söyledi.

Suarez açıklamasında, "Gelecek yılki durumun ve Brezilya ligindeki rekabetçilik nedeniyle yeterli performansı gösteremeyeceğimi düşünüyorum. Bu yüzden kulüp ve ben sözleşmemei erken feshetme konusunda anlaşma sağladık. Kulüp bunu kabul etti ve onlara minnettarım." dedi.


"Herhangi bir görüşme yapmadım"

Başka bir takımda forma giyip giymeyeceği ve Inter Miami'ye transferine ilişkinse Suarez, "Başka bir yerde oynayıp oynamayacağımı bilmiyorum çünkü dizimde kronik bir sorun var. Inter Miami'nin Gremio ile transfer için görüştüğünü biliyorum ama ben herhangi bir görüşme yapmadım." açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Gremio Teknik Direktörü Renato Gaucho cuma günü yaptığı açıklamada Luis Saurez'in kulüpten ayrılma ihtimalinin olmadığını söylemişti.

Uruguaylı golcü oyuncu, 2022'de Gremio'ya transfer olmuştu.

Luis Suarezden olay açıklama Kararını verdi

 

YORUM YAZ