MENÜ

Liverpool'un yıldızından inanılmaz Haaland itirafı! 'Resmen hasta'

Liverpool'un yıldız oyuncusundan Manchester City'nin gol makinesi Erling Haaland hakkında inanılmaz sözler geldi. Premier Lig'in yıldızı, Norveçli golcü hakkında çok özel açıklamalar yaparken bazı ilginç itiraflarda da bulundu.

Liverpool'un yıldızından inanılmaz Haaland itirafı! 'Resmen hasta'

Liverpool'un yetenekli oyuncularından Szoboszlai, geçmiş dönemde takım arkaşlığı da yaptığı Norveçli golcü hakkında çok özel ifadeleri paylaşmaktan çekinmedi. Macar yıldız, Haaland'ın bilinmeyen bazı özelliklerine değinirken art arda itiraflarda bulundu. İşte dikkat çeken Haaland sözleri... 

Haberin Devamı

İnanılmaz itiraflar... 

Manchester City'nin yıldızı Haaland, saha dışındaki yaşam tarzı söz konusuyken farklı bir tarzı olduğunu daima açıkladı. Geçen sezon 52 gol atan ve 2023 Ballon d'Or sıralamasını ikinci sırada tamamlayan 23 yaşındaki forvet, tuhaf bir diyet uyguladığını, aynı zamanda özel gözlük taktığını ve kendini toparlamak için ağzını bantladığını itiraf etti.

Liverpoolun yıldızından inanılmaz Haaland itirafı Resmen hasta

Şu anda Liverpool'da Premier Lig'de oynayan Szoboszlai, Red Bull Salzburg'da birlikte oldukları süre boyunca Haaland'ın sıra dışı davranışlarını yakından deneyimledi ve Fodball'a, Norveçli yıldız hakkında çok özel açıklamalarda bulundu:

Salzburg'da oynadığımızda [Haaland] ile iki ya da üç kez meditasyon yaptım çünkü aynı odadaydık ve ilk başta aptal gibi göründüm ve sonra içeri girdim. Taktığı bir gözlük vardı ve onları bir süre kullandım çünkü öyle dedi daha iyi uyumamı ve daha çabuk uykumu getirmesini sağlardı ama eğer öyle olsaydı şimdi de onları takardım. Bana faydası olmadı ama belki benim onlara onun kadar inanmadığımdandır ama bu herkesin kendi meselesi. İnsanların muhtemelen bilmediği pek çok şey yapıyor ama ben onun dairesine gittim. Haaland, resmen hasta bir adam!

Liverpoolun yıldızından inanılmaz Haaland itirafı Resmen hasta


Rol modelini açıkladı!

Macar orta saha oyuncusu Szoboszlai şimdi Anfield'da Mohamed Salah'tan ilham almak istiyor ve Mısırlı süperstar daha iyi bir rol model olduğunu kanıtlıyor. Şöyle ekledi: "Salah'la çok konuştum çünkü onun olaylara nasıl baktığıyla ilgileniyordum. Yaklaşık 28 yaşına gelene kadar [meditasyon] yapmadı, sonra makarna, ekmek yememeye karar verdi, aslında alkol de içmiyor. O zamandan beri bunu yapıyor ve öğlen antrenman varsa zaten 10.30'da spor salonunda oluyor. Kimseyi yargılamıyorum, herkes istediğini yapabilir.”

Haberin Devamı

Liverpoolun yıldızından inanılmaz Haaland itirafı Resmen hasta

Szoboszlai, 2023'te İngiltere'ye transfer olmasıyla Liverpool'da olumlu bir etki yaratırken, Haaland bu sezon City formasıyla çıktığı 16 maçta 13 gol attı. Ancak son Premier Lig maçında Bournemouth'a karşı sahadan mağlubiyetle ayrıldılar.

Liverpoolun yıldızından inanılmaz Haaland itirafı Resmen hasta

YORUM YAZ