MENÜ

Liverpool'da Virgil van Dijk'tan olay sözler, acı itiraf

Liverpool'da kaptan Virgil van Dijk, takımdaki istikrarsız havadan memnun değil. Hedeflerinin ligi Şampiyonlar Ligi potasında tamamlamak olduğunu vurgulayan Hollandalı stoper, sert bir özeleştiride bulunmayı da ihmal etmedi.

Liverpool'da Virgil van Dijk'tan olay sözler, acı itiraf

Premier Lig'de lider Arsenal'in 21 puan gerisinde kalan, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında hezimete uğrayan ve kabus gibi bir sezon geçiren Liverpool'da kaptan Virgil van Dijk, takımdaki istikrarsız havadan memnun değil. Yıldız stoper, kötü bir dönemden geçtiklerini vurgularken özeleştiride bulunmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

BİR DÖNEMİN EN PAHALI STOPERİ

Ocak 2018'de Southampton'dan Liverpool'a 84.65 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve dönemin en pahalı stoperleri listesinde zirveye yerleşen Virgil van Dijk, sergilediği performansla adından söz ettirdi.

İLK SEZONUNDA ŞAMPİYONLUĞU 1 PUANLA KAÇIRDILAR

Ödenen bonservisin sahada hakkını veren Hollandalı stoper, takıma çabuk uyum sağlarken Merseyside ekibi ilk sezonunda şampiyonluğu Manchester City'ye kaptırdı. Jürgen Klopp'un ekibi, 1 puanla zirveyi Pep Guardiola'lı Manchester temsilcisine bırakırken 2019/20'de Liverpool rüzgarı esti.

2019/20'DE LIVERPOOL FIRTINASI!

City'ye 18 puan fark atan ve 99 puanla şampiyonluğa ulaşan Kırmızı Beyazlılar; Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı da müzesine götürdü.

Haberin Devamı

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI

2020/21'i boş geçen Klopp yönetimindeki Liverpool, 2021/22'de İngiltere Federasyon Kupası ve Lig Kupası'nı kazanırken 2022/23 sezonunda kabus görüyor. Merseyside ekibi, İngiltere Süper Kupası'nı kazansa da Premier Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor. Lider Arsenal'in 21 puan gerisinde bulunan ve ilk 4 için mücadele eden Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne de havlu atıyor.

Liverpoolda Virgil van Dijktan olay sözler, acı itiraf

KAPTAN VAN DIJK'TAN ACI İTİRAF

Son 16'da 2-0 öne geçtiği maçtan büyük bir hezimetle ayrılan ve Real Madrid'e 5-2 kaybeden İngiliz ekibinde kaptan Virgil van Dijk'tan acı bir itiraf geldi.

"BÜYÜK BAŞARILARDAN SONRA ŞIMARDIK"

Liverpool'da sayısız kupa kazanan 31 yaşındaki Hollandalı, şu an tek hedeflerinin ligi ilk 4 içinde bitirerek önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne gitmek olduklarını belirtti, "Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanmak istiyorum, çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Son dört veya beş yıldır yaşadığımız başarılardan sonra resmen şımardık. Mevcut olan tüm kupaları kazandık. Geçen yıl, son güne kadar tüm kupalar için yarıştığımız bir sezon geçirdik, bu yüzden şimdiye kadar bu kötü sezonu geçirmek herkes için bir şok oldu." ifadelerini kullandı.

Liverpoolda Virgil van Dijktan olay sözler, acı itiraf

PİYASA DEĞERİ 50 MİLYON EURO

Ekim 2020'de Merseyside derbisinde Everton kalecisi Pickford'un müdahalesi sonrası çok ciddi bir sakatlık yaşayan yıldız stoper, uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Liverpool formasıyla 208 maça çıkan takım kaptanı van Dijk, 18 gol, 11 asistle oynadı. Güncel piyasa değeri 50 milyon Euro olan tecrübeli stoper, Hollanda A Milli Takım formasını da 54 kez giyerken 6 gol atmayı başardı.

Haberin Devamı

Van Dijk ve Gomez'in Spor Salonundaki Sıkı Çalışmaları

YORUM YAZ