MENÜ

Liverpool'a neler oluyor!

Geçen sezon 4 kulvarda sonuna kadar şampiyonluk kovalayan ve 2 kupa kazanan Liverpool, bu sezon ise adeta yokları oynuyor. Jürgen Klopp'un öğrencileri, Premier Lig'de 9. sırada ve hem FA Cup hem de Lig Kupası'na erken havlu attı.

Liverpool'a neler oluyor!

İngiltere Premier Ligi'nde son yıllara Manchester City ile birlikte damgasını vuran Liverpool, teknik direktörü Jürgen Klopp yönetiminde en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. Sezona City'yi 3-1 yenerek Community Shield kupasıyla başlayan Liverpool, FA Cup 4. Turu'nda da Brighton'a 2-1 kaybederek kupadan elendi. Bundan önce Lig Kupası'na Son 16 Turu'nda City'ye deplasmanda 3-2 yenilerek veda eden Kırmızılar, 19 maç sonunda (Geçen sezon aynı dönemde 44 puanla ikinciydi.) 29 puanla 9. sırada yer aldığı Premier Lig'de 3 maçtır galip gelemiyor ve bu akşam 18.00'de Wolves deplasmanına çıkacak.

Haberin Devamı

Elde tek Devler Ligi kaldı

Geçen sezon ligde şampiyonluğu 1 puan farkla City'ye (93 puan) kaptıran Klopp'un öğrencileri, o dönem FA Cup ve Lig Kupası'nı kazanırken, Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e mağlup olmasına rağmen 4 kulvarda da harika bir performans göstermişti. Bu sezon için Liverpool'un elinde kazanabileceği tek kupa olarak Devler Ligi duruyor. Kupa 1'de onların Son 16 Turu'ndaki rakibi ise finali kaybettiği Real olacak.

Klopp'un takımı, devre arası transfer döneminde kadrosuna oyuncu katmadı.

YORUM YAZ