MENÜ

LİVERPOOL GERİ DÖNDÜ! (ÖZET) Liverpool-Brighton maç sonucu: 2-1

İngiltere Premier Ligi'nin 30. haftasında, şampiyonluk mücadelesi veren Liverpool, son yılların dikkat çeken takımı Brighton & Hove Albion ile karşı karşıya geldi. Brighton 2'de Danny Welbeck ile öne geçti, 27'de Luis Diaz beraberlik golünü attı ve 65'te Mohammed Salah sahneye çıktı, Kırmızılar şampiyonluk yolunda önemli virajı kayıpsız geçti.

LİVERPOOL GERİ DÖNDÜ! (ÖZET) Liverpool-Brighton maç sonucu: 2-1

İngiltere Premier Ligi'nin 30. haftasında Liverpool ile Brighton, Anfield Road'da kozlarını paylaştı. Sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Jürgen Klopp, Kırmızılar'a şampiyonlukla veda etmek isterken, Roberto De Zerbi'nin öğrencileri ise zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla ayrılmanın planlarını yapıyordu.

Haberin Devamı

Maça şok golle başlansa da Klopp'un planları tuttu. 2'de Brighton & Hove Albion'da Danny Welbeck mücadelenin gol perdesini açtı. 27'de Luis Diaz skora dengeyi getirdi. 65. dakikada ise Mohammed Salah kritik anda fileleri sarstı ve şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı Kırmızılar'a getirdi. 

29 maçta 67 puan toplayan Kırmızılar, Manchester City - Arsenal karşılaşmasının golsüz eşitlikle sonuçlanmasıyla da liderliğe yükseldi. 42 puana sahip olan konuk ekip ise dokuzuncu sırada yer alıyor.

İLK 11'LER

LIVERPOOL: Kelleher, Bradley, Quansah, Van Dijk, Gomez, Mac Allister, Endo, Szoboszlai, Diaz, Salah, Nunez.

BRIGHTON: Verbruggen, Veltman, Van Hecke, Dunk, Gross, Baleba, Lamptey, Estupinan, Moder, Adingra, Welbeck.

Haberin Devamı

LİVERPOOL GERİ DÖNDÜ (ÖZET) Liverpool-Brighton maç sonucu: 2-1

YORUM YAZ