MENÜ

CANLI TRANSFER | James Rodríguez'den İstanbul devine müjdeli haber! Sözleşmesi feshediliyor

Süper Lig'de nefes kesen maçlar zirve mücadelesi, orta sıralarda yer kapma ve Avrupa vizesi alma ve kümeden düşmemek için kıyasıya yaşanan rekabete bir de transfer dönemi damga vurdu. Özellikle takımlar kadrolarını ara dönemde güçlendirmek için oldukça hareketli dakikalar geçiriyor. Takıma gelenler kadar yeni takımlarına gidenler de büyük merak konusu. İşte son dakika transfer gelişmeleri...

CANLI TRANSFER | James Rodríguez'den İstanbul devine müjdeli haber! Sözleşmesi feshediliyor
TRABZONSPOR ARADIĞI SOL BEKİ BULDU! ANLAŞMA TAMAM....

Thomas Meunier transferinin ardından Bordo Mavili ekibin durmaya niyeti yok... Karadeniz devi, bir süredir aradığı sol beki Belçika'da buldu. Fırtına, Sint Truiden forması giyen Eric Junior Bocat ve kulübüyle anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki oyuncu için uçuş planlaması yapılıyor.

BEŞİKTAŞ'A TRANSFERDE MÜJDELİ HABER

Transfer sezonun bitimine günler kala Sao Paulo forması giyen James Rodriguez'den Beşiktaş'a müjdeli haber geldi. Uzun süredir siyah-beyazlıların transfer listesinde olan Kolombiyalı futbolcu, Sao Paulo ile sözleşmesini fesh edecek. UOL Esporte'de bulunan habere göre; Bugün yapılan toplantı sonrasında kulüp, sporcunun kararıyla sözleşmeyi feshetmesine karar verildi. James Rodrgiuez bu sezon Sao Paulo'da 14 maçta forma şansı buldu. Tecrübeli on numara bu süreçte 1 gol sevinci yaşadı. Kolombiyalı yıldız aynı süreçte 3 asist üretti.

Adana Demirspor eski Galatasaraylı ismi kadrosuna katıyor

Adana Demirspor, son olarak Hapoel Tel Aviv’de oynayan Jose Rodriguez ile 2.5 yıllık anlaşma sağladı.

Galatasaray’da 23 maça çıktı

2015-2016 sezonunun başında Real Madrid’in ikinci takımı olan Castilla’dan Galatasaray’a transfer olan İspanyol futbolcu, 23 maçta Sarı-Kırmızılılar için mücadele verdi. 2 kez asistle skor katkısı yapan Rodriguez, sezon sonunda Alman ekibi Mainz’in yolunu tuttu.

Haberin Devamı
Galatasaray'dan Rafa Silva bombası!

Transferde atağa kalkan ve titiz bir operasyon yürüten Galatasaray, orta sahaya ofansif özellikleri yüksek olan bir futbolcuyu takviye edebilmek için harekete geçti. Cimbom'un, Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen ofansif orta saha Rafa Silva'yı gelecek sezon için gözüne kestirdiği ortaya çıktı.

AVRUPA KULÜPLERİ PEŞİNE DÜŞTÜ

Bu sezon Portekiz devi Benfica'da 32 karşılaşmada forma giydi Bu mücadelelerde Rafa Silva 12 gol, 11 de asist ürettti. Ayrıca yıldız oyuncu geçen sezon da 14 gol, 9 asistle 23 gole katkı vermişti. 30 yaşındaki Portekizli oyuncu için Galatasaray'ın uzun vadeli bir kontrat teklifi düşündüğü öğrenildi. Rafa Silva'ya Galatasaray dışında Lazio ve Inter de çok yakından ilgi gösteriyor. Yıldız futbolcunun ise gelen teklifleri değerlendirmeye aldığı gelen haberler arasında bulunuyor.

ORTA SAHADA ÇOK YÖNLÜ BİRİ

Teknik direktör Okan Buruk'un futbol anlayışına yatkın bir oyuncu görünümünde olan Rafa Silva'nın Benfica ile olan kontratı sezon sonunda bitecek. Sağ ayağını etkin şekilde kullanan Silva; forvet arkası, sağ açık ve sol kanatta oynayabiliyor. 2019 yılında 30 milyon Euro ile en yüksek değerine ulaşan Silva'ya güncel verilere göre 18 milyon Euro değer biçiliyor. Futbolcu, Benfica taraftarlarının beğendiği isimlerden biri olarak gösteriliyor.

Fenerbahçe'den Berkay Özcan hamlesi!

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Fenerbahçe, işini şansa bırakmamak için orta sahaya takviye düşünüyor. Sabah'ın haberine göre sarı-lacivertliler, daha önce de gündemine gelen Berkay Özcan için Başakşehir'in kapısını bir kez daha çaldı.

BEKLENTİ 4 MİLYON EURO

25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Başakşehir'in 4 milyon euro bonservis ücreti talep ettiği bildirildi. Fenerbahçe ise pazarlık yaparak bu ücreti düşürmeye çalışacak.

Galatasaray'ın ilk teklifi reddedildi

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre, Galatasaray, Milan ve Atletico Madrid, Lecce'de forma giyen sol bek Patrick Dorgu ile ilgileniyor. İtalyan ekibi sarı - kırmızılıların ilk teklifini reddetti.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'nin istediği yıldızı Beşiktaş'a önerdiler

Trendyol Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor. Fernando Santos sonrası yeni yıldızları kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Gueye için harekete geçti.

Marsilya'da sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemeyen ve kadro dışı bırakılan Pape Gueye, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'a da önerildi. Fransız kulübünün, 25 yaşındaki oyuncuya, "Kendine takım bul" resti çektiği belirtildi.

Hem ön libero hem de merkez orta saha olarak görev yapabilen Gueye'nin, 8 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Bu sezon 3 maçta sadece 27 dakika sahada kalan Senegalli ön libero, geçen sezon ise ilk devreyi Marsilya, ikinci devreyi de Sevilla'da geçirdi.

Toplam 35 maça çıkarken 2 gol ve 4 asist ile oynadı. Pape Gueye transferi için son kararı Fernando Santos verecek.

Umut Bozok’a yeni talip

Fırtına’nın gözden çıkardığı ve takım bulmasını istediği Umut Bozok’a Süper Lig’den yeni talip çıktı. Başarılı oyuncuyu eski takımı Kasımpaşa’nın istediği öğrenildi. İsmi Süper Lig’de birçok ekiple anılan deneyimli golcünün bugün kararını vermesi bekleniyor. 1. Lig ekibi Göztepe de Umut’u kadrosuna katmak adına yoğun mesai içerisinde.

James Rodriguez için flaş sözler...

Siyah-Beyazlılar’ın James Rodriguez’i kadrosuna katıp katmayacağı merakla beklenirken, oyuncuyla ilgili flaş açıklama hocasından geldi. James’in şu anda formasını giydiği Brezilya’nın Sao Paulo kulübü teknik direktörü Thiago Carpini, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Carpini açıklamalarında, “James Rodriguez kronik bir hamstring sorunu yaşıyor. Antrenmana çıkıyor, biraz ağrı hissediyor ve 2-3 gün kaçırıyor. Geri döndüğünde en iyi formuna ulaşıyor ve tekrar ağrı hissediyor. Bu, onun duygularını da etkiliyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
Trabzonspor'da Folcarelli için girişimler sürüyor

24 yaşındaki orta saha Tim Jabol Folcarelli’nin transferi için kulübü Ajaccio’ya teklif yapan Trabzonspor yüksek bonservis ücretini düşürürse transfer gerçekleşecek. Eğer Jabol Folcarelli transferi mutlu sonla biterse başarılı oyuncu Mendy ile 6-8 pozisyonunda oynayacak.

Fenerbahçe'de Serdar Dursun transferinde sona doğru

Fenerbahçe, sezon başında Karagümrük’e gönderdiği Serdar Dursun’u geri getirmek için oyuncu ve kulübüyle her konuda anlaşma sağladı. İstanbul ekibinin yeni bir forvet transferi yapması bekleniyordu. Kırmızı-Siyahlılar’ın yeni golcüsünü kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor. Bu transferin gerçekleşmesinin ardından Serdar Dursun’un Fenerbahçe’ye imza atacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy’a büyük ilgi

Kara Kartal’da son dönemdeki çıkışıyla alkış toplayan Semih Kılıçsoy, Avrupa takımlarının radarında... Beşiktaş’ta son 7 Süper Lig karşılaşmasında 7 gol kaydeden genç santrfor için 5 büyük ligden ilgi olduğu öğrenildi. Özellikle Borussia Dortmund’un yaz transfer döneminde Semih Kılıçsoy için harekete geçeceği belirtildi.

Haberin Devamı
Trabzonspor'a stoperde yeni aday

Trabzonspor, kış transfer döneminde stoper. hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Fırtına, defans oyuncusu için gözünü Rusya'ya çevirdi.

Joaquin Fernandez ile yollarını ayırabilmesi takdirinde bir de stoper hamlesi yapmak isteyen Trabzonspor, Spartak Moskova’da kaptanlık görevini üstlenen 30 yaşındaki Rus stoper Georgiy Dzhikiya ile temasta. Oyuncunun sözleşmesiyle ilgili kulübüyle görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

Lincoln Henrique yeni takımı için kontrolden geçti

Adanaspor maçında 1 gol 1 asistlik performansıyla beğeni kazanan Lincoln, buna rağmen kalıcı olamadı. Bragantino ve Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncunun 6 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanması konusunda her konuda anlaşmaya varmıştı. Lincoln, ülkesine giderek burada sağlık kontrolünden geçti. Evrak işleri sonrası transfer açıklanacak.

Ziyech'in durumu sezon sonuna kaldı

Galatasaray'da beklentilere bir türlü yanıt veremeyen ve ayrılığı gündeme gelen Ziyech’in durumu sezon sonuna kaldı. Sakatlığı nedeniyle 2 ay sahalardan uzak kalacak olan oyuncunun talipleri geri çekildi ve devre arasındaki ayrılık ihtimali ortadan kalktı.

Sarı-Kırmızılılar'da kiralık olarak forma giyen Ziyech, Afrika Kupası’nda sakatlandığı için kalan maaşının büyük bölümü FIFA tarafından karşılanacak.

Haberin Devamı
Fenerbahçe'de Ryan Kent bilmecesi

Kadroda düşünülmeyen İngiliz futbolcunun transfer döneminde sergilediği tavır, Sarı-Lacivertliler’i fazlasıyla kızdırdı.

Ryan Kent’in özellikle her konuda anlaşma sağladığı Lazio’ya gitmekten son anda vazgeçmesi, Fenerbahçe’nin planlarını bozdu. İsmail Kartal, öğrencisini Antalyaspor deplasmanı kafilesine dahil etmesine rağmen maç günü kadroya almamıştı.

Kent, Gaziantepspor mücadelesi için de kafileye alındı. 27 yaşındaki kanat oyuncusunun bugün kadroda yer alıp almayacağı merakla bekleniyor.

YORUM YAZ