MENÜ

Lionel Messi'yi yıkan sonuç! Bayern Münih, PSG'yi deplasmanda devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu heyecanı başladı. Gecenin maçında PSG ile Bayern Münih, Parc Des Princes'te kozlarını paylaştı, Alman devi Kingsley Coman'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Lionel Messi ve arkadaşları, 8 Mart'ta oynanacak rövanşta zoru başarmaya çalışacak.

Lionel Messi'yi yıkan sonuç! Bayern Münih, PSG'yi deplasmanda devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk karşılaşmaları bugün start aldı. Milan, Tottenham'ı Brahim Diaz'ın golüyle mağlup ederken gecenin maçı Parc Des Princes'te PSG ile Bayern Münih arasında oynandı.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR TEPKİLİ

Sezona Christophe Galtier yönetiminde iyi bir giriş yapan ve Şampiyonlar Ligi H Grubu'nu da 4 galibiyet, 2 beraberlik ile 14 puan toplayarak 2'nci tamamlayan Fransız ekibinde üst üste gelen mağlubiyetlere taraftarlar büyük tepki göstermişti. Marsilya'ya karşı Fransa Kupası'nda alınan mağlubiyetin ardından son olarak hafta sonunda ligde Monaco'ya deplasmanda mağlup olan PSG'de taraftarlar, pazar günü gerçekleştirilen antrenman öncesinde tesislere giden yolda toplanarak oyuncuları yuhalamıştı.

Lionel Messiyi yıkan sonuç Bayern Münih, PSGyi deplasmanda devirdi

MBAPPE YEDEK, MESSI 11'DE BAŞLADI

Fransız ekibinde üst üste gelen kötü sonuçların yanı sıra sakatlıklar da teknik heyeti düşündürdü. PSG'de sakatlığı dolayısıyla son 3 maçı kaçıran yıldız oyuncu Kylian Mbappe, Bayern Münih karşılaşmasına yedek başladı. Son oynanan Monaco maçında forma giymeyen Lionel Messi, Bayern Münih karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. 

Haberin Devamı

Lionel Messiyi yıkan sonuç Bayern Münih, PSGyi deplasmanda devirdi

BAYERN DEV MAÇA ÖNEMLİ EKSİKLERLE ÇIKTI

Grup aşamasında oynadığı 6 karşılaşmadan da galip ayrılarak C Grubu'nu lider tamamlayan Bayern Münih ise oynadığı son 3 resmi maçta 3 galibiyet alıp rakip fileleri 11 kez havalandırarak formda bir görüntü çizdi. Alman ekibinde sakatlıkları devam eden Manuel Neuer, Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Lucas Hernandez ve Sadio Mane, PSG karşısında forma giyemedi. 

AVANTAJI COMAN GETİRDİ

İngiliz Michael Oliver'ın yönettiği 90 dakikada gülen taraf konuk ekip oldu. 53. dakikada Kingsley Coman'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Alman devi, rövanş öncesi avantajı kaptı. PSG altyapısında yetişen ve Fransız devinde adını Avrupa'ya duyuran Coman, eski takımına attığı gol sonrası sevinmedi. İki takım arasındaki rövanş maçı 8 Mart Çarşamba günü Allianz Arena'da oynanacak.

Lionel Messiyi yıkan sonuç Bayern Münih, PSGyi deplasmanda devirdi

PSG altyapısında yetişen Coman, eski takımına attığı gol sonrası sevinmedi.

Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda oynanacak olan diğer karşılaşmalar ve tarihleri ise şu şekilde;

15 ŞUBAT ÇARŞAMBA

23.00 Club Brugge - Benfica
23.00 Dortmund - Chelsea

21 ŞUBAT SALI

23.00 Liverpool - Real Madrid
23.00 Eintracht Frankfurt - Napoli

Haberin Devamı

22 ŞUBAT ÇARŞAMBA

23.00 Leipzig - Manchester City
23.00 Inter - Porto 

YORUM YAZ