MENÜ

Lionel Messi'den sürpriz hediye! Galatasaray'ın eski yıldızı açıkladı

Inter Miami'ye transfer olarak tüm dikkatleri MLS'e çeken Arjantinli süperstar Lionel Messi, taraftarların olduğu kadar futbolcuların da ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Arjantinli yıldız, yeni takımında iyi bir başlangıç yaparken takım arkadaşlarına da sürpriz bir hediye vermeyi ihmal etmedi. Galatasaray'ın eski yıldızı detayları açıkladı.

Lionel Messi'den sürpriz hediye! Galatasaray'ın eski yıldızı açıkladı

Arjantinli yıldız kazandırdığı maçların yanı sıra takım arkadaşlarına verdiği hediyelerle de takım arkadaşlarının sevgisini kazandı.

Haberin Devamı

HEDİYELER AÇIKLANDI

Yeni takımı Inter Miami’nin formasını giydiği ilk iki karşılaşmaya üç gol sığdıran ve harika bir başlangıç yapan Lionel Messi, takım arkadaşları tarafından da kısa sürede fazlasıyla sevildi. Messi’nin bir dönem Galatasaray forması da giyen takım arkadaşı DeAndre Yedlin Arjantinli oyuncunun transferi sonrasında meslektaşlarına neler hediye ettiğini açıkladı.

'HOŞUMUZA GİTTİ'

Takımının 4-0 kazandığı Atlanta United galibiyetinin ardından karma alana Inter Miami markalı bir çift kulaklıkla gelen Yedlin, bu kulaklıkların nasıl temin edilebileceği yönündeki soruya, “Bu soruyu Messi’ye sormalısınız çünkü onları takım için Messi aldı. Bunları satın alıp almadığını bilmiyorum ama ilk maçında herkese kulaklık verdi ve bu çok hoşumuza gitti” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Messi, Inter Miami formasıyla çıktığı ilk maçında Cruz Azul karşısında çıktı ve yedek kulübesinden çıkıp 2-1'lik galibiyetin altına imzasını atarken duran topta serbest vuruşu üst köşeye gönderdi. Arjantinli yıldız daha sonra Atlanta karşısında da bir gol atarak Amerika'daki mükemmel başlangıcını sürdürdü. Messi’nin Miami’deki performansı kısa sürede tüm gözlerin Inter Miami’ye çevrilmesini sağladı.

Lionel Messiden sürpriz hediye Galatasarayın eski yıldızı açıkladı

YORUM YAZ