MENÜ

Lincoln Henrique çok azimli! Hedefi yaz sonunda dönmek...

Sevilla maçında ön diz çapraz bağları kopan Fenerbahçeli Lincoln Henrique'nin tedavi sürecinin bir ayı tamamlandı. Kulüp 'tedavisine ülkesinde devam edebilir' raporu vermesine rağmen ameliyatının ardından İstanbul'a dönen Brezilyalı futbolcunun önünde 7 aylık daha tedavi süreci olmasına rağmen özel çalışmalarla yaz sonu sahalara dönmeyi hedeflediği öğrenildi.

Lincoln Henrique çok azimli! Hedefi yaz sonunda dönmek...

Sakatlık yaşadığı Sevilla maçına kadar Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de en fazla sahaya sürdüğü 4 isimden biri olan, hocasının verdiği her mevkide başarıyla görev yapan Lincoln Henrique, 3 gol ve 9 asistle de Sarı-Lacivertliler'in en üretken isimlerinden biri olarak dikkat çekmişti. İsmi Avrupa'nın devleriyle transfer haberlerinde yer alırken çapraz bağları kopan ve 8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan yıldız oyuncu, daha erken dönebilmek için büyük bir çaba içerisinde.

Haberin Devamı

Lincoln Henrique çok azimli Hedefi yaz sonunda dönmek...



Neymar yardımcı oldu

Neymar'ın doktoru Jose Carlos Noronha'nın Portekiz'de ameliyat ettiği Lincoln Henrique, kulüp tarafından 'tedavisini ülkesinde devam ettirebilir' izni verilmesine karşın İstanbul'a döndü. Özel fizyoterapistiyle dizini yeniden güçlendirmek adına çalışmalar yapan Lincoln, kulübün belirlediği program dahilinde de tedavi sürecini sürdürüyor. Sakatlığının üzerinden bir ay geçen Sambacı'nın önünde normal şartlarda en az 7 aylık bir süreç daha var. Bu da gelecek sezonun devre arasına kadar bir zaman anlamına geliyor.

Hedef yaz sonu

Ancak Neymar'ın doktoru olan ve dünyaca ünlü yıldızın beklenenden çok daha erken sahalara dönebilmesini sağlayan doktorun uyguladığı ameliyat ve tedavi programını sıkı şekilde yerine getiren Lincoln'ün de yaz sonuna kadar dönebilmeyi hedeflediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Lincoln Henrique çok azimli Hedefi yaz sonunda dönmek...



Atatürk hayranı aile

Çocukları ve eşi Adriana Muller'le birlikte çizdiği aile profiliyle Fenerbahçeli taraftarların büyük sevgisini kazanan Lincoln Henrique, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ailece giydikleri Atatürk tişörtleriyle ise Sarı-Lacivertli futbolseverlerden binlerce mesaj almıştı. 

YORUM YAZ