MENÜ

Levent Şahin'li İskenderunspor destan yazıyor

Deprem felaketinin ardından Fatih Terim'in ekibinden ayrılıp hiçbir karşılık beklemeden İskenderunspor'un başına geçen Levent Şahin, ilk olarak Play-Off'a taşıdığı takımı, şimdi de grup finaline çıkardı. Ankara Demirspor'dan sonra 1461 Trabzon'u da eleyen Güney ekibi, Bucaspor 1928'le eşleşti.

Levent Şahin'li İskenderunspor destan yazıyor

Yaşadığı büyük deprem felaketine rağmen lige devam eden İskenderunspor'da teknik direktör Levent Şahin adeta destan yazıyor. Büyük felaketin ardından devraldığı takımı önce ayağa kaldıran sonra da Play-Off'a taşıyan deneyimli çalıştırıcı, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Ankara Demirspor'un ardından 1461 Trabzon'u da 3-1 rövanşında 1-0 yenilerek saf dışı bırakan Güney temsilcisi, grup finalinde Bucaspor 1928'in rakibi oldu.

Haberin Devamı

Çarşamba ve Pazar günü güçlü rakibiyle çift maç eleme usülüne göre karşı karşıya gelecek olan İskenderun, 1. Lig biletini alarak yaraları bir nebze olsun sarmak istiyor. Müsabakaya gelince... 11. dakikada Enes Karakuş ile öne geçen 1461 Trabzon, 80 dakika üstün olmasına rağmen 2. golü bulup uzatmaya taşıyamadı. Maç sonunda İskenderunsporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı.

 

 

YORUM YAZ