MENÜ

Levent Şahin, İskenderunspor'dan ayrıldı!

6 Şubat depremleri sonrasında memleketi İskenderunspor'un başına geçen ve bir kuruş almayı dahi kabul etmeyen Levent Şahin, Turuncu-Mavililer'den ayrıldığını açıkladı.

Levent Şahin, İskenderunspor'dan ayrıldı!

6 Şubat'ta yaşanan yıkıcı depremlerin ardından tüm ülke yasa boğulurken başta Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Gaziantep ve Adıyaman olmak üzere tam 11 il çok ciddi şekilde etkilenmişti. Spor camiasından kayıpların da verildiği, toplamda 50 bin vatandaşımızı kaybettiğimiz deprem sonrasında A Milli Takım'la Avrupa Şampiyonası, Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi macerası yaşayan Levent Şahin, memleketi 2.Lig ekibi İskenderunspor'un başında maddi beklentisi olmadan geçmişti.

Haberin Devamı

Takımı Play-Off'a sokan Şahin bugün ayrılığı açıkladı. Sosyal medya hesabından bir duyuru yapan Levent Şahin şu ifadelere yer verdi:

"Ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası hiç bir beklentim olmadan tüm bilgi ve birikimimle destek ve emek verdiğim, benim için sadece ata toprağına vefa anlamı taşıyan İskenderunspor'la bugün itibariyle vedalaşıyorum. İstisnasız her spor kulübünün iç dinamiklerine sonsuz saygım ve iş disiplin anlayışımla beraber; benim için önemli olan değerlerde buluşamadığımız yönetimin, zor günlerinde bir teknik direktörden çok abilik ve hamilik yapmaya çalıştığım oyuncularımın, kulüp emektarlarının ve taraftarların yolunun açık, başarısının daim olmasını gönülden diliyorum. Saygı ve sevgilerimle..."

Haberin Devamı

Levent Şahin, İskenderunspordan ayrıldı

YORUM YAZ