MENÜ

Kylian Mbappe transferinde büyük sürpriz! Real Madrid derken...

Paris Saint-Germain ile sözleşme yenilemeye yaklaşmayan Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e gitmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak son gelen haberler oldukça şaşırtıcı. İşte detaylar...

Kylian Mbappe transferinde büyük sürpriz! Real Madrid derken...

Avrupa futbolunda Kylian Mbappe'nin geleceği büyük bir merakla beklenirken, Fransız yıldızla ilgili yapılan spekülasyonlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Sezon sonunda Fransız devi Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun, Paris'te kalmayacağı artık neredeyse kesin gibi. Dünya Kupası sahibi futbolcunun, yaz aylarında bonservisini alarak nereye gideceği ise hâlâ gizemini koruyor.

Haberin Devamı

BELLINGHAM GÖZLERİNE İNANAMADI

SÜRPRİZ İDDİA!

Independent'ta yer alan habere göre Kylian Mbappe, Arsenal'e transfer olmak istiyor. Haberde, Mbappe'nin İngiltere Premier Lig devine katılmaya sıcak baktığı bildiriliyor. Fakat bu imza için Arsenal Kulübü yönetiminin transfer stratejisinde bir değişime gitmesi beklenmiyor. Öte yandan bir başka İngiliz devi Liverpool'un da Mbappe için girişimde bulunmayacağı gelen bilgiler arasında.

Kylian Mbappe transferinde büyük sürpriz Real Madrid derken...

HENRY'NİN AYAK İZLERİNİ TAKİP EDEBİLİR

PSG ile sözleşmesi haziran ayının sonunda bitecek olan Mbappe'nin geleceği konusunda büyük bir belirsizlik söz konusu. Yıldız futbolcunun Real Madrid'e transfer olacağı yönünde yoğun söylentiler var ancak bu transfer henüz sonuçlanmadı. Mbappe, efsanevi Fransız golcü Thierry Henry'nin ayak izlerini takip etmek için Arsenal'e katılmaya istekli. Henry, Arsenal formasıyla 228 gol atarak kulüp rekoru kırmış ve 2003-04 sezonunda tek bir maç bile kaybetmeden Premier Lig şampiyonluğunu kazanan ünlü 'Yenilmezler'' takımının önemli bir parçası olmuştu.

Haberin Devamı

ŞÜPHEYLE YAKLAŞIYOR

Ayrıca Independent'ta yer alan haberde Kylian Mbappe'nin İspanyol devi Real Madrid'den gelen teklife şüpheyle yaklaştığı belirtildi. Real Madrid'in yıldız futbolcu için yaptığı teklifteki ücretin, 2022'de Fransız yıldız ile sözleşme görüşmelerinde yaptığı tekliften daha az olduğu iddia ediliyor.

YORUM YAZ