MENÜ

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Bakan Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katıldığı Kulüpler Birliği toplantısı yaklaşık 2.5 saat sürdü. Kritik zirve sona ererken başkanlar birlikte açıklama yaptı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türk futbolu buradan güçlü çıkacak" derken, TFF Başkanı Büyükekşi, "Biz büyük bir aileyiz" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Bakan Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak!

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi... Saat 15.30 gibi başlayan kritik zirve yaklaşık 2.5 saat sürdü ve 18.00 gibi bitti. Kulüpler Birliği toplantısına alışılagelmişin dışında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de katıldı.

Haberin Devamı

Başkanlar kamera karşısına geçti

Toplantı sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kameralar karşısına geçti.

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi Bakan Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak

Bakan Bak: Çok verimli bir toplantı oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Son haftalarda yaşadığımız sorunlardan dolayı buradan omuz omuza hep birlikte çıkacağız. Sorunların çözümüyle ilgili değerlendirmelerde bulunduk, katkı veren kulüp başkanlarına teşekkür ediyoruz. Kulüplerimizin ekonomik taleplerini de değerlendirdik. Çok verimli bir toplantı oldu. Sorunları konuşarak çözebileceğimize inanıyoruz. Türk futbolu buradan güçlü çıkacak" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

'BEN SANA BORÇ VERİRİM, KAFANA TAKMA'

Büyükekşi: Başarıyı da başarısızlığı da birlikte sahipleneceğiz'

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Çok güzel bir toplantı oldu. Biz büyük bir aileyiz. Bu değerli ailenin tüm paydaşlarının birbirleriyle diyalog içinde olması çok önemli. Bir sorun varsa birlikte çözeceğiz. Başarıyı da başarısızlığı da birlikte sahipleneceğiz" ifadelerini kullandı. 

'Temel sorunları çözebileceğimize dair sonuç aldık'

Sözü alan Ali Koç, "Bakanlığımız, Kulüpler Birliği ve TFF, bir toplantı yapalım istemiştik. Kendisi de sağ olsun 1 hafta bile geçmeden bize saatlerini ayırdı. Kendisi zaten içimizden gelen birisi, sorunlara da aşina. Futbolu da yakından takip ediyor. Son haftalarda yaşananları, futbolun temel problemlerini, hakemlik müessesesini etraflıca değerlendirdik. Yapacak çok işimiz var. Arzu ve irade varsa el ele, omuz omuza temel sorunları çözebileceğimize dair toplantı sonucu aldık dersek abartmış olmayız" dedi.

Ali Koç sözlerini şöyle sürdürdü 👇

İnşallah tez zamanda kısa, orta ve uzun vadeli planlarla Türk futbolunun bir daha bu sorunları konuşmayacağı, sorunların tamamen minimize edildiği ve marka değerimize zarar vermediği noktaya el birliğiyle getirebiliriz...

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi Bakan Osman Aşkın Bak: Türk futbolu buradan güçlü çıkacak

YORUM YAZ