Kulüp, vefat eden futbolcusunun adını aldı
14 Ekim 2017, Cumartesi 10:05Güncelleme Tarihi:
Kadınlar futbol ligi takımlarından Ağrı Birlikspor isim değişikliğine gitti ve mart ayında trafik kazasında kaybettiği futbolcusu Dicle Aslan'ın ismini aldı.

Türkiye Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele edenAğrı Birlikspor'un otobüsü, 19 Mart günü Malatya deplasmanına giderken Patnos yakınlarında kaza geçirmiş, ağır yaralanan Dicle Aslan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Takımın gol kralı olan, arkadaşları ve yöneticiler tarafından çok sevilen Dicle'yi kulübü unutmadı. Ağrı Birlikspor geçen ay yaptığı olağanüstü genel kurulda ismini Dicle Aslan Spor Kulübü olarak değiştirdi. İsim değişikliği geçtiğimiz günlerde onaylandı. Takım bu sezon 2. Lig'de Dicle Aslan Spor Kulübü olarak mücadele edecek.
(Hürriyet)