MENÜ

Konyaspor nefes aldı! (ÖZET) Konyaspor - Kayserispor maç sonucu: 2-0

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında 3 maçtır galibiyete hasret kalan Konyaspor, sahasında Kayserispor'u ağırladı. Hakem Bahattin Şimşek'in iki kez penaltıya hükmettiği mücadeleyi ev sahibi ekip 2-0 kazandı. İşte detaylar...

Konyaspor nefes aldı! (ÖZET) Konyaspor - Kayserispor maç sonucu: 2-0

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında dakikalar 50'yi gösterirken Konyaspor, VAR incelemesinin ardından bir penaltı kazandı. Topun başına geçen Sokol Chikalleshi'nin vuruşunda top filelere gitti.

Haberin Devamı

Konyaspor nefes aldı (ÖZET) Konyaspor - Kayserispor maç sonucu: 2-0

63. dakikada ev sahibi ekip bir kez daha VAR kontrolünün ardından penaltı kazandı. Topun başına bir kez daha Arnavut golcü geçti ve farkı ikiye çıkardı.

73. dakikada Kayserispor'da, Bahoken'in vuruşunda top filelere gitti, ancak yine VAR devreye girdi ve öncesinde faul olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

GOL | 50. dakikada Konyaspor'da kazanılan penaltıyı Sokol Chikalleshi filelere göndererek takımını öne geçirdi.: 1-0.

GOL | 63. dakikada Konyaspor bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına geçen Chikalleshi kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

GOL İPTAL | 73. dakikada Kayserispor'da Bahoken sert bir vuruşla topu filelere göndererek farkı bire indirdi. VAR kontrolünün ardından öncesinde faul olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

Haberin Devamı

DİREKTEN DÖNDÜ | Kayserispor'da Bahoken'in şutunda top direkten döndü. Dönen topu Bahoken tamamlamak istedi. Kaleci Bernardoni topu kornere çeldi.

Konyaspor - Kayserispor 11'leri: 

Konyaspor: Bernardoni, Uğurcan, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Oğulcan, Prip, Cicaldau, Marlos, Cikalleshi.

Kayserispor: Bilal, Gökhan Sazdağı, Hosseini, Attamah, Hasan Ali, Kartal Kayra, Karimi, Ramazan, Cardoso, Boa Morte, Thiam.

Konyaspor nefes aldı (ÖZET) Konyaspor - Kayserispor maç sonucu: 2-0

YORUM YAZ