MENÜ

Kim Min Jae'nin transferinde mutlu son! Yeni adresi belli oldu

Fenerbahçe'de yıldızı parlayan Güney Koreli futbolcu Kim Min Jae, Napoli'ye transfer oldup, yaşadığı şampiyonluk sonrasında gösterdiği performansıyla transferin gözdesi oldu. Güney Koreli yıldızın yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Kim Min Jae'nin transferinde mutlu son! Yeni adresi belli oldu

Süper Lig'de Vitor Pereira döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan Güney Koreli stoper Kim Min Jae, 18 milyon euro Napoli'ye transfer olmuştu. 2022-2023 sezonunda şampiyonluk yaşayan Kim Min-jae, transferin aranan ismi olmuştu durumda.

Haberin Devamı

Kim Min Jaenin transferinde mutlu son Yeni adresi belli oldu

PEREIRA'DAN ÖVGÜ
Dünya devlerini peşine takan Kim Min Jae'nin yeni takımı belli oldu. Yıldız futbolcu için geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'deki eski teknik direktörü Vitor Pereira şu ifadeleri kullanmıştı; '"Bayern Münih'e Kim'i almasını tavsiye edebilirim. Kendi pozisyonunda bir dünya yıldızı olabileceğinden hiç şüphem yok. Harika bir kişiliği var. İki ayağını da kullanabiliyor ve oyun kurmada çok başarılı" dedi. Kim Min Jae'nin "muazzam bir potansiyele" sahip olduğunun altını çizen Pereira ayrıca, "Kim'in Bayern Münih'te hemen oynayacağından ve takımın yıldızı olacağından eminim".

ANLAŞMA SAĞLANDI
Bu açıklamalardan birkaç sonra yıldız oyuncu için İtalyan basınından bomba bir haber gündeme düştü. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Güney Koreli savunma oyuncusunun, Alman devi Bayern Münih ile 5 yıllığına anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberin Devamı

Kim Min Jaenin transferinde mutlu son Yeni adresi belli oldu

BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU
Anlaşmaya göre, Alman kulübünün yıldız oyuncu için İtalyan kulübüne serbest kalma bedeli olarak 50 milyon Euro civarı bir ücret ödeyeceği ifade edildi. 26 yaşındaki başarılı savunma oyuncusunun serbest kalma bedelinin ise Temmuz ayının ilk 15 gününde aktif olacağı kaydedildi.

İŞTE İKİ ALTERNATİF İSİM

18 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ
Bilindiği üzere Kim Min-jae, 27 Temmuz 2022 tarihinde Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Napoli'ye 18.05 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Güney Koreli savunma oyuncusu, 16 Ağustos 2021 tarihinde ise sarı-lacivertli takıma BJ Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında gelmişti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI
Öte yandan, Napoli ile geçen sezon 45 maçta sahaya çıkan Kim Min-jae, 2 gol ve 2 asist kaydetti. Yıldız oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Kim Min-jae'nin K League'de Attığı Tüm Goller

Kim Min Jaenin transferinde mutlu son Yeni adresi belli oldu

YORUM YAZ