MENÜ

Khvicha Kvaratskhelia'ya dev talip! İnanılmaz transfer bedeli...

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'de forma giyen Khvicha Kvaratskhelia, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekemeye devam ediyor. Yıldız futbolcuya dev bir talip çıktığı öğrenildi. İşte detaylar...

Khvicha Kvaratskhelia'ya dev talip! İnanılmaz transfer bedeli...

Geride kalan sezon Napoli'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Gürcü futbolcu Khvicha Kvaratskhelia'ya dev bir takımın talip olduğu öğrenildi. Öte yandan Serie A ekibinin Kvaratskhelia için dudak uçuklatan bir rakam talep ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

KARİYER REKORU KIRDI

Kariyerinde daha önce Dinamo Tiflis, Rustavi, Lokomotif Moskova, Rubin Kazan ve Dinamo Moskova formaları giyen Kvaratskhelia, geride kalan sezon en yüksek gol ve asist sayısına ulaştığı sezonunu yaşadı.

Kvaratskhelia, İtalyan temsilcisi ile geçen sezon toplam 43 resmi maça çıktı. Gürcü futbolcu söz konusu maçlarda 14 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 17 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Khvicha Kvaratskheliaya dev talip İnanılmaz transfer bedeli...

BU SEZON 15 MAÇA ÇIKTI

Gürcü futbolcu bu sezon Napoli'de 15 maçta forma şansı buldu. Khvicha Kvaratskhelia bu süreçte 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 22 yaşındaki hücumcu aynı zamanda 5 asist üretti. Khvicha Kvaratskhelia'nın Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 85 milyon euro.

Haberin Devamı

CHELSEA TALİP ÇIKTI

ESPN'in haberine göre; Premier Lig devi Chelsea, ara transfer dönemi için şaşırtan bir hamlede bulundu. Londra temsilcisinin, Napoli forması giyen Khvicha Kvaratskhelia'yı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Khvicha Kvaratskheliaya dev talip İnanılmaz transfer bedeli...

100 MİLYON EUROLUK BEKLENTİ

Haberin detayında Serie A devinin Khvicha Kvaratskhelia için 100 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklentisinin olduğu vurgulandı. Napoli'nin 22 yaşındaki futbolcusu için istediği 100 milyon euroluk bedeli Chelsea'nin ödemeye hazır olduğu, Finansal Fair-Play nedeniyle çekincelerinin bulunduğu kaydedildi.

Khvicha Kvaratskheliaya dev talip İnanılmaz transfer bedeli...

YORUM YAZ