MENÜ

Kerem Demirbay, Jose Mourinho'ya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı!

Bayer Leverkusen forması giyen Türk asıllı Alman orta saha, Roma ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçının ardından İtalyan ekibini ve Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu çok sert bir dille eleştirdi.

Kerem Demirbay, Jose Mourinho'ya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı!

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde 1-0 kazandığı maçın rövanşında Bayer Leverkusen ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Roma, finale yükselen taraf oldu. Geçtiğimiz sezon İtalyan devini Konferans Ligi'nde zafere taşıyan Jose Mourinho, kariyerindeki 3. Avrupa Ligi şampiyonluğu için finalde Sevilla ile karşılaşacak. Almanya'da istediğini alan taraf Roma olurken Leverkusen'in yıldız orta sahası Kerem Demirbay, karşılaşmanın ardından İtalyan ekibi ve teknik direktör Mourinho'yu çok sert bir dille eleştirdi.

Haberin Devamı

ROMA, MOURINHO İLE AVRUPA'DA BAMBAŞKA!

Geçtiğimiz sezon Roma'yı Konferans Ligi şampiyonu yapan Jose Mourinho, İtalyan devini bu sezon da Avrupa Ligi'nde finale taşıdı. 2003'te Porto, 2017'de Manchester United ile Avrupa'nın 2 numaralı kupasını kazanan Portekizli efsane, 3. kez mutlu sona ulaşmaya çalışacak.

Kerem Demirbay, Jose Mourinhoya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı

TÜM KUPALARI KAZANAN TEK TEKNİK DİREKTÖR

1961'de Fuar Şehirleri Kupası'nda elde ettiği şampiyonluk dışında Avrupa arenasında başarısı bulunmayan Roma, 61 yıl sonra ikinci kez mutlu sona ulaşmıştı. Roma'nın dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho ise UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve son olarak UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kupaya uzanan ilk çalıştırıcı olmuştu. 1970 UEFA Avrupa Kupası, 1974 ve 2002 UEFA Kupası'nın galibi Feyenoord ise Avrupa arenasındaki 4. şampiyonluk şansını değerlendirememişti.

Haberin Devamı

FİNAL 31 MAYIS'TA! İKİ SERİDEN BİRİ BOZULACAK

2023 Avrupa Ligi finali, 31 Mayıs Çarşamba günü Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki Ferenc Puskas Stadyumu'nda oynanacak. Roma-Sevilla maçı, UEFA Avrupa Ligi’nin 51. finali olarak kayıtlara geçecek. Çıktığı 6 Avrupa Ligi finalini kazanan Sevilla ile hiçbir Avrupa kupası finalini kaybetmeyen Jose Mourinho'nun kapışması nefesleri kesecek, bu iki seriden biri, 31 Mayıs gecesi bozulacak.

Kerem Demirbay, Jose Mourinhoya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı

ROMA'DAN LEVERKUSEN KALESİNE SADECE 1 ŞUT

Roma'nın Bayer Leverkusen ile deplasmanda oynadığı maçtaki istatistikleri dikkat çekti. Jose Mourinho'nun ekibi karşılaşmayı yüzde 28 topla oynama ile tamamladı. Rakip kaleye 1 şut çeken İtalyan ekibi, bu şutta isabet sağlayamadı. Roma, karşılaşmayı ise toplamda 156 isabetli pas ile tamamladı.

Kerem Demirbay, Jose Mourinhoya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı

KEREM DEMİRBAY'DAN OLAY TEPKİ: İĞRENÇ!

Xabi Alonso yönetimindeki Bayer Leverkusen, yarı finalde Roma engelini aşamazken rövanş maçı sonrası Kerem Demirbay'dan olay bir tepki geldi. Roma futbolcularının sürekli yere yatıp zaman geçirmesinden şikayet eden Türk asıllı Alman orta saha, karşılaşmanın ardından gazetecilere verdiği demeçte, "Yarı finalde böyle bir oyun tarzının ödüllendirilmesi çok yazık. Çok ama çok acı. Sonunda bu oyunu iğrenç hale getirdiler" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kerem Demirbay, Jose Mourinhoya savaş açtı: İğrenç, utanmak yerine kutlama yaptı

'MOURINHO UTANMAK YERİNE KUTLAMA YAPTI'

RTL kanalından sunucu Laura Papendieck ise, "Roma oyuncuları sürekli yerdeydi. Sahaya sanki bir doktor gelmesini istediler. Jose Mourinho? O da utanmak yerine maçın bitiş düdüğüyle kutlama yaptı." dedi.

Jose Mourinho'nun Son Dakikada Gelen Porto Golüne Müthiş Sevinci

YORUM YAZ