Arama

Popüler aramalar

Katalonya fırtınası: 4-2

İspanya'nın özerk bölgesi olan Katalonya, dün akşam Nou Camp'ta futbol tarihindeki en ciddi sınavına çıktı. Çoğunluğu Barcelona'lı oyunculardan oluşan Katalonya Milli Takımı, as oyuncularından yoksun Arjantin'i 4-2 mağlup etti.

Katalonya fırtınası: 4-2

Bir tarafta Johan Cruyff'un teknik direktörlüğünü yaptığı Katalonya, diğer tarafta ise Maradona'nın başında olduğu Arjantin... Nou Camp'ta tribünlerin hınca hınç dolu olduğu bu futbol şöleninde, İspanya'nın özerk bölgesi olan Katalonya'nın milli takımı, Arjantin'i 4-2 mağlup etti. Çoğunluğu Barcelona'lı futbolculardan oluşan Katalonya, as oyuncularından yoksun sahaya çıkan Arjantin karşısında galip gelerek, Katalonya futbol tarihinde bugüne kadar gerçekleşenen en ciddi sınavından alnının akıyla çıkmayı başardı.

Haberin Devamı

Nou Camp'ta ilk yarıyı 44. dakikada Sergio Gonzales'in golüyle 1-0 önde kapatan Katalonya fırtınası, ikinci yarıda da esmeye devam etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Katalonya adına goleri 56'da Bojan Krkic, 70'te Sergio Garcia ve 76'da Hurtado kaydetti. Konuk takım Arjantin'in golleri ise, 63'te Pastore ve 72. dakikada Di maria'dan geldi.

Arjantin teknik direktörü Maradona, cezası nedeniyle maçı tribünlerden takip ederken, Nou Camp'ta oynanan maçta İspanya bayrağına izin verilmemesi dikkatleri çekti.

KATALONYA 4-2 ARJANTİN