MENÜ

Kasımpaşa'nın genç kalecisi Ramazan Özkanlı, Ahmet Eyüp Türkaslan'ı formasında yaşatacak

Kasımpaşa'nın 20 yaşındaki file bekçisi Hacı Ramazan Özkanlı, depremde yaşamını yitiren Ahmet Eyüp Türkaslan için forma numarasını değiştirdi.

Kasımpaşa'nın genç kalecisi Ramazan Özkanlı, Ahmet Eyüp Türkaslan'ı formasında yaşatacak

Kahramanmaraş merkezli olan ve yaklaşık 10 ili etkileyen depremler nedeniyle bir çok insan yaşamını yitirdi. Spor dünyasından da kayıplar yaşandı. Bunlardan biri de Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan oldu.

Haberin Devamı

Malatya'da oturduğu bina yıkılan Ahmet Eyüp Türkaslan'ın eşi sağ kurtulurken, kendisinin birkaç gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Malatya'nın yaşanan deprem felaketinden en fazla etkilenen biri olması nedeniyle Yeni Malatyaspor ligden çekilme kararı aldı.

RAMAZAN ÖZKANLI MESLEKTAŞINI UNUTMADI

Ahmet Eyüp Türkaslan'ın vefat haberi futbol dünyasını da derinden yaraladı. Kasımpaşa'nın 20 yaşındaki kalecisi Hacı Ramazan Özkanlı bu duruma kayıtsız kalmadı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

20 yaşındaki genç eldiven, meslektaşı Ahmet Eyüp Türkaslan'ın anısını yaşatmak adına 44 numaralı formayı giymeye karar verdi.

Kasımpaşanın genç kalecisi Ramazan Özkanlı, Ahmet Eyüp Türkaslanı formasında yaşatacak

Kariyerine Eyüpspor altyapısında başlayan Ramazan Özkanlı, 2017 yılında Kasımpaşa'ya transfer olmuştu. Bİr dönem Sarıyer'de kiralık olarak forma giyen genç kaleci, Türkiye U19 Milli Takımı'nda da forma giydi.

Haberin Devamı

Esat Soydabircan - Fanatik.com.tr

YORUM YAZ