MENÜ

Kasımpaşa kazandı, Hatayspor’un galibiyet hasreti sürdü

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’in 21. Haftasında evinde Hatayspor’u 3-0 mağlup etti.

Kasımpaşa kazandı, Hatayspor’un galibiyet hasreti sürdü

 

Trendyol Süper Lig'de 21. Haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Kasımpaşa 3-0 kazandı. Bu sonuçla birlikte iki maçlık galibiyet hasretine son veren Kasımpaşa, ligde puanını 29’a çıkardı. Hatayspor’un galibiyet hasreti ise 9 maça çıktı.

Haberin Devamı

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın golleri ikinci yarıda geldi. 74. Dakikada Winck, ceza sahası dışı sağ çaprazından yaptığı vuruşla Kasımpaşa’yı 1-0 öne geçirdi. 79’da Nuno Da Costa’nın kafa golü ile İstanbul ekibi farkı ikiye çıkardı. 89’da Mamadou Fall sahneye çıktı ve maçın skorunu 3-0 olarak tayin etti.

Kasımpaşa - Hatayspor maçının ilk 11'leri

Kasımpaşa: Gianniotis, Sadık, Yasin, Winck, Mortadha, Gökhan, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Gomis, Da Costa.

Hatayspor: Bekaj, Kilama, Maksimovic, Kerim, Kamil, Görkem, Aburjania, Bashiru, Ömer, Rivas, Strandberg.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 74' Claudio Winck attı, Kasımpaşa öne geçti... Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Winck sol ayağının içiyle vuruşunu yaptı, top uzak köşeden ağlarla buluştu: 1-0.

Haberin Devamı

GOL | 79' Nuno Da Costa attı, fark ikiye çıktı... Hajradinovic'in sağ kanattan son çizgiden yaptığı ortaya ön direkte kafayı vuran Nuno Da Costa, uzak köşeden ağları havalandırdı: 2-0.

GOL | 89' Mamadou Fall attı, fark üçe çıktı... Oğulcan Çağlayan'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Mamadou Fall sağ ayağıyla vuruşunu yaptı, top kaleci Bekaj'ın solundan ağlarla buluştu: 3-0.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel'den 'taç' isyanı!
YORUM YAZ