MENÜ

Karim Benzema imzayı attı! İşte yeni takımı!

Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Fransız yıldızın yeni adresi belli oldu. Karim Benzema rekor ücret kazanacağı yeni takımıyla 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı ve formasıyla pozunu verdi.

Karim Benzema imzayı attı! İşte yeni takımı!

Arap Yarımadası'nın futbola yatırımı devam ediyor... Son olarak 2022 Dünya Kupası Katar'da düzenlenirken, Arap coğrafyasında futbola ilgi büyüyerek sürüyor.

Haberin Devamı

Karim Benzema imzayı attı İşte yeni takımı

Ronaldo 500 milyon Euro'ya imza attı

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo sürpriz bir şekilde Ocak ayında Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu. Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli süperstarın sözleşme süresince toplamda 500 milyon Euro kazanacağı açıklanmıştı.

Karim Benzema imzayı attı İşte yeni takımı

Messi'yi de istiyorlar!

Ronaldo transferi sonrasında gözünü Lionel Messi'ye diken bir diğer Suudi ekibi Al Hilal, Arjantinli yıldıza da benzer bir sözleşme önermişti. PSG'den ayrılan 35 yaşındaki futbolcunun bu teklife şu an için sıcak bakmadığı, Barcelona'ya dönmeye yeşil ışık yaktığı kaydedilmişti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Karim Benzema imzayı attı İşte yeni takımı

Benzema'ya da rekor ücret...

Arap Yarımadası'ndan son bomba Karim Benzema ile geldi. Dünyada sezonun futbolcusuna verilen Ballon d'Or'un son sahibi Fransız futbolcu, Ronaldo'nun peşinden gitti ve Suudi Arabistan temsilcisi Al ittihad'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki golcü de senelik 200 milyon Euro kazanacak. Yani Benzema'nın kasasına 3 sene sonunda 600 milyon Euro girecek. 

Haberin Devamı

Benzema, Real Madrid kariyerinde 648 maça çıktı ve 354 gol, 165 asistlik harika performans sergiledi.

BEŞİKTAŞ'TA BİR DEVRİN SONU!

Karim Benzema'nın Şampiyonlar Ligi'nde Attığı En İyi Goller

Karim Benzema imzayı attı İşte yeni takımı

YORUM YAZ