MENÜ

Kanser olduğunu açıklayan Sven-Goran Eriksson'un Liverpool hayali gerçek oluyor

Kanser olduğunu açıklayan İsveçli teknik direktör Sven-Goran Eriksson'un, Liverpool hayali gerçekleşmek üzere.

Kanser olduğunu açıklayan Sven-Goran Eriksson'un Liverpool hayali gerçek oluyor

75 yaşındaki İsveçli teknik direktör Sven-Goran Eriksson, geçtiğimiz günlerde futbol dünyasını derinden üzen bir hastalığını açıkladı. Eriksson, kanser olduğunu kamuoyuna bildirdi. İsveçli efsane, "Herkes iyi huylu olmayan bir hastalığım olduğunu anlıyor. Herkes bunun kanser olduğunu tahmin ediyor ve öyle de. Ama elimden geldiğince uzun süre savaşmak zorundayım.” İfadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Eriksson, en büyük pişmanlıklarından ve aynı zamanda hayallerinden birinin Liverpool'u çalıştırma fırsatını kaçırmak olduğunu da açıklamıştı. İsveçli teknik adam, hastalığının açıklanmasının ardından Liverpool taraftarlarından da binlerce mesaj aldı.

HAYALİ GERÇEK OLABİLİR

Şimdi ise Eriksson’un bu hayali gerçek olabilir. Efsane teknik adama, mart ayında Liverpool ile Ajax arasında düzenlenecek olan efsaneler maçında Liverpool’u yönetmesi için teklif götürüldüğü bildirildi. Liverpool'dan gelecek herhangi bir teklifi kabul edip etmeyeceği sorulan Eriksson, "Elbette kabul ederim! Bu her zaman benim hayalimdi. Ancak yine de şikâyet etmiyorum. Çünkü çok iyi futbol takımlarım oldu. Bu yüzden mutluyum ve şikâyet etmiyorum" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ