MENÜ

Kadın hakeme öyle bir şey söyledi ki: 10 maç ceza

Avrupa futbolunda hakemler verdikleri kararlarla sürekli gündemde yer alsa da son zamanlarda kendilerine yönelik şiddet de artmaya başladı. İtalya'da kadın hakeme söylenen sözü federasyonu affetmedi. İşte detaylar...

Kadın hakeme öyle bir şey söyledi ki: 10 maç ceza

Futbol dünyasında en fazla tartışılan konu hiç şüphesiz ki hakemlerin verdikleri kararlar oluyor. Trendyol Süper Lig'de 11 Aralık günü Ankaragücü - Rizespor karşılaşmasının ardından Hakem Halil Umut Meler, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından saldırıya uğramıştı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu liglere bir süre ara verirken, Faruk Koca ise futboldan men edilmişti.

HALİL UMUT MELER'DEN EMRE BELÖZOĞLU SÖZLERİ

Hakem Meler, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda özellikle Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na serzenişte bulundu. 

- Emre Belözoğlu mu provoke etti?

- Evet bu alenen gözüken bir şey. Maç içerisinde desin ki ‘Bana bu hatayı yaptın, ben senin yüzünden gol yedim.’ Yok. Ankaragücü Spor Kulübü ya da taraftarlarının da bir şeyi yok. Normal bir aksiyonu var. Ya bunu öncesinde planladı. Çünkü biliyorsunuz 2018 yılında benimle ilgili şahsi bir görüşü vardı. Bu şahsi görüşün devam ettiğini düşünüyorum ben de şu an.

Kadın hakeme öyle bir şey söyledi ki: 10 maç ceza

İSTANBULSPOR SAHADAN ÇEKİLDİ

İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada Onuachu'nun attığı gol öncesinde Mendy ile Loshaj arasında yaşanan mücadelenin ardından ev sahibi ekip yönetimi hakem kararlarına büyük tepki gösterdi. Müsabakanın 74. dakikasında İstanbulspor yönetimi takımı sahadan çekme kararı aldı.

Haberin Devamı

İTALYA'DA 10 MAÇ CEZA

İtalya'nın Venedik şehrinin takımlarından Cavallino'nın genç takımından bir oyuncu, geçtiğimiz günlerde maçlarını yöneten kadın hakeme bir pozisyonun ardından, "Kadınlar evde oturup bulaşık yıkamalı" şeklinde seslendi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR

Il Gazzettino'da yer alan habere göre, federasyon oyuncunun bu cinsiyetçi hakaretine 10 maç ceza verdi. Kulüp ise, oyuncularının böyle bir ifade kullanmadığını ve cezanın kaldırılması için federasyona başvuruda bulundu.

Kadın hakeme öyle bir şey söyledi ki: 10 maç ceza

YORUM YAZ