MENÜ

Juventus'ta Kenan Yıldız şoku!

İtalyan devi Juventus'ta Kenan Yıldız şoku. Bu sezon U19 takımında 14 gol, 6 asistle mücadele eden genç yıldız adayı iddialara göre İtalyan ekibinden ayrılmak istiyor.

Juventus'ta Kenan Yıldız şoku!

Juventus U19 takımında forma giyen Kenan Yıldız bu sezon dikkat çeken bir performansa imza atıyor. 17 yaşındaki futbolcunun İtalyan ekibinde mutlu olmadığı ve takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Juventusta Kenan Yıldız şoku

BU SEZON ŞOV YAPTI!

Bu sezon 31 maçta 14 gol atıp 6 asist yapan Kenan Yıldız, forvet arkası mevkisinde oynuyor. Juventus kulübü ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu aynı zamanda Türkiye U21 milli takımında forma giyiyor.

GALATASARAY AZERBAYCAN'A GİDİYOR

BAYERN MUNIH'TEN GELMİŞTİ

4 Mayıs 2005 Almanya Regensburg doğumlu genç yıldız Regensburg alt yapısında futbola başladı. Burada forma giydikten sonra Bayern Münih alt yapısına giren futbolcu sırasıyla Bayern Münih'in U16, U17, U19 formalarını giydikten sonra Temmuz 2022'de Juventus'un U19 takımına transfer oldu.

Juventusta Kenan Yıldız şoku

KENAN YILDIZ AYRILMAK İSTİYOR

Sky Sport'tan Florian Plettenberg'in yaptığı habere göre; 2025'e kadar Juventus ile sözleşmesi bulunan Kenan Yıldız, yerine getirilmeyen sözlerden dolayı yaz aylarında takımından ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyor. Genç yıldızla Portekiz devi Benfica ise yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

BENFICA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Bu sezon gösterdiği yüksek performansla Portekiz liginde şampiyonluğun önemli adaylarından olan Benfica, Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son olarak Club Brugge'u toplamda 7-1'lik skorka eleyen Benfica adından söz ettiren takımlardan.

MİLYONLAR KAZANDILAR

Sezon başında Darwin Nunez'i 80 milyon Euro'ya Liverpool'a, Enzo Fernandez'i 121 milyon Euro'ya Chelsea'ye ve ülkemizden de Beşiktaş'a 6 milyon Euro'ya Gedson Fernandes'i satan Benfica büyük gelir elde etti. Giden oyunculardan yaklaşık 285 milyon Euro kazanan Benfica, sadece satış değil transfer ettiği futbolcularla da adından söz ettiriyor.

Sene başında, devre arası rekorla sattığı Enzo Fernandez'i transfer eden Lizbon ekibi aynı zamanda David Neres'i de transfer etmişti.

YORUM YAZ