MENÜ

Josef de Souza yeniden Süper Lig'de!

Süper Lig ekibi Başakşehir, Josef de Souza'yı kadrosuna kattı. Brezilyalı orta saha, İstanbul kulübüyle 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Josef de Souza yeniden Süper Lig'de!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski orta sahası Josef de Souza, Süper Lig'e geri döndü. Tecrübeli futbolcu, Başakşehir ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir Futbol Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, son olarak Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da oynayan Josef de Souza ile 1,5 yıllık anlaşma sağladı. Brezilyalı oyuncunun imza törenine Başkanımız Göksel Gümüşdağ katıldı. Josef de Souza'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Üçüncü kez Türkiye'de

2015 yılında Sao Paolo'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Josef de Souza, sarı-lacivertli kulüple üç sene geçirdi. 2018'de Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye imza atan Brezilyalı orta saha, 2020'de Türkiye'ye geri döndü ve Beşiktaş'a transfer oldu. Üç sene de siyah-beyazlı ekipte forma giyen Josef de Souza, 2023'ün mart ayında Çin Süper Lig ekibi Beijing Guoan'a transfer oldu. Çin'de çok kalmayan Josef, üçüncü kez Türkiye'ye dönerek Başakşehir ile sözleşme imzaladı.

Josef de Souza yeniden Süper Ligde

Süper Lig'de 171 maç

Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta forma giyen Josef de Souza, Trendyol Süper Lig'i oldukça yakından tanıyor. Brezilyalı orta saha, Fenerbahçe forması ile 96 kez Süper Lig'de görev alırken Beşiktaş ile de 75 lig maçına çıktı. Tecrübeli oyuncu, kariyerinde toplamda 171 kez Trendyol Süper Lig'de forma giydi.

Haberin Devamı

Josef de Souza yeniden Süper Ligde

YORUM YAZ