MENÜ

Jose Mourinho'ya büyük şok: Suçlu bulundu! 1.5 milyon euro ceza

Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho büyük bir şoka uğradı. Tecrübeli menajer, suçlu bulundu ve 1.5 milyon euro ceza ödeyecek.

Jose Mourinho'ya büyük şok: Suçlu bulundu! 1.5 milyon euro ceza

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho, şok bir vergi borcu cezasıyla karşı karşıya kaldı. Portekizli teknik direktörün çalıştıracağı takımlara yönelik de dedikodular devam ederken kısa süre içerisinde bu durumun sonuçlanacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih'in başına geçebilir!

Jose Mourinho iddiaları kabul etmese de iki yıl içindeki vergi ödemelerinde problem bulundu. Roma'daki görevinden Ocak ayında ayrılan deneyimli çalıştırıcı, BILD'in haberine göre, Bayern Münih'in başına geçebilir. 

Jose Mourinhoya büyük şok: Suçlu bulundu 1.5 milyon euro ceza

1.5 milyon euro ceza ödeyecek!

Relevo'nun haberine göre, Jose Mourinho, 2010-2012 yılları arasında vergi kaçırma suçundan İspanya'da yargılanıyordu. Portekizli teknik direktör davaya itiraz etmişti ancak itirazı reddedildi ve toplam 1,5 milyon euro vergi cezasını ödemesine karar verildi.

Jose Mourinhoya büyük şok: Suçlu bulundu 1.5 milyon euro ceza

Suudi Arabistan ihtimali de kapıda

Chelsea, Manchester United ve Real Madrid'in eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun adı Bayern Münih ile anılırken bir taraftan da Suudi Arabistan'a gideceği söyleniyor. Portekizli teknik direktör kendisine gelen teklifleri değerlendirirken vergi cezasını ödeyecek. Bayern Münih, Barcelona ve Suudi Arabistan söylentileri devam ediyor.

YORUM YAZ