MENÜ

Jose Mourinho'dan Antonio Cassano'ya ceket göndermesi

Teknik direktör Jose Mourinho'dan kendisini sert bir dille eleştiren eski futbolcu Antonio Cassano'ya çok sert açıklamalar geldi.

Jose Mourinho'dan Antonio Cassano'ya ceket göndermesi

Eski futbolcu Antonio Cassano, bir dönem formasını giydiği Roma'yı geçen yıl sert bir dille eleştirmişti. Jose Mourinho'nun kulüpteki çalışmalarını eleştiren Cassano'ya Jose Jose Mourinho çok sert bir şekilde yanıt verdi.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ MERAK EDİLİYOR

Serie A ekibi ile olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam edecek olan Portekizli teknik direktör, sözleşmesinin son yılında takımda kalıp kalmayacağı sorusu üzerine, "Arkadaşlarımla ve gazetecilerle geleceğim hakkında konuşmuyorum." cevabını vermişti.

'SÖZLEŞMELER EN ÖNEMLİ ŞEY DEĞİL'

Kulüp CEO'su Berardi'nin birkaç ay önce Jose Mourinho'nun takımda kalacağını söylemesi ile ilgili, "CEO'muz Berardi birkaç ay önce kalacağımı söyledi ancak bu onun yorumu. Sözleşme açısından bir yılım daha kaldı, ancak bazen sözleşmeler en önemeli şey değildir." dedi.

Jose Mourinho'nun öğrencileri, bu sezon çıktıkları 29 maçta 16 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 5 beraberlikle ligde 53 puanla 3. sırada bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde de çeyrek finale yükselen Roma, başarılı bir performans sergiliyor.

Haberin Devamı

'MADRİD'DE CEKETİYLE ANILIYOR'

Portekizli teknik adam, Cassano'nun verdiği demeçler hakkında, "Herkes kendi tercihlerini eve eleştirilerini yapmakta özgür ancak Antonio gibiler başkaları hakkında konuştuğunda işler değişiyor. Bazılarımız futbolda çalışıyor, o ise sadece eğlenmek istiyor. Antonio daha önce Roma, Inter ve Real Madrid için oynadı. Madrid'de ceketiyle anılıyor. Roma'da oynamadan bir Süper Kupa kazandı. Inter'de ise bir hazırlık maçında Lombardiya Kupası'nda bile katkı yapamadı. Benim Inter, Real Madrid ve Roma'da neler kazandığımı biliyorsunuz. Onun benimle bir sorunu olabilir. Benim onunla yok. Cassana'ya tek bir şey söyleyeceğim. o 40 yaşında bense 60 yaşındayım ve dikkatli olmalı. Bazen Marko Livaja'lar ortaya çıkıyor ve sonra işler zorlaşıyor."

Cassano'ya yaptığı ceket göndermesi Cassano'nun Real Madrid'e geldiği dönemde giydiği bir kıyafete gönderme içeriyor.

Skorer

YORUM YAZ