Jose Mourinho sessizliğini bozdu! Şaşkına çeviren cevap: 'Hiçbiri'

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Jose Mourinho sessizliğini bozdu. Portekizli efsane menajer, kariyerinden kesitler sunan anlara dair şaşkına çeviren cevaplar vermeyi ihmal etmedi. İşte tüm detaylar...

Jose Mourinho sessizliğini bozdu! Şaşkına çeviren cevap: 'Hiçbiri'

Efsane teknik direktör Jose Mourinho, kariyerine yönelik önemli anlar hakkında açıklamalarda bulundu. Portekizli menajer, başarılarından kovulma anlarına kadar gelen her soruya büyük bir samimiyetle cevap verdi verdi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM AÇIKLADI!

İlk olarak Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, reklam çekimi için Türkiye'de olan Jose Mourinho ismini açıklamıştı. Yaptığı görüşmenin detaylarını da açıklayan Aziz Yıldırım "Mourinho ile 2 saat görüştüm.

Hiç para konuşmadık. Bir baktım televizyonda, '15 milyon verecekler' diyorlar. Sana ne? Şartlarda anlaşırsak gelecek ama siz bırakmıyorsunuz. Fenerbahçe'nin maçlarını izlediğini söyledi. Bir aday iletişime geçmiş, mevcut başkan menajerleri göndermiş." diye konuşmuştu.

Jose Mourinho sessizliğini bozdu Şaşkına çeviren cevap: Hiçbiri

BEŞİKTAŞ DA GÖRÜŞTÜ!

Önümüzdeki sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta da ikinci başkan Hüseyin Yücel, Jose Mourinho ile görüştüklerini açıklamıştı.

Mourinho; "2012'de Real Madrid ile La Liga'yı kazanmak mı, 2005'te Chelsea ile Premier Lig'i kazanmak mı daha zorlayıcıydı?" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

Haberin Devamı
Aziz Yıldırım'dan Mourinho açıklaması: Beşiktaş yalan söylüyor

"Hiçbiri. Roma ile üst üste iki yıl Avrupa'da finale çıkmak olduğunu söyleyebilirim. Tarihe bakarsanız nedenini anlarsınız. Durumun normal bir sonucu olarak yaptığınız şeyler vardır. Ne kadar az koşula sahip olur ve kazanmayı başarırsanız, o kadar çok övgü alırsınız. Roma'da üst üste iki Avrupa finaline çıkmak tarihsel olarak imkansızdı. Bu yüzden üçüncü yıl beni kovdular (Gülerek)" cevabını verdi.

Jose Mourinho sessizliğini bozdu Şaşkına çeviren cevap: Hiçbiri

'SÖYLEMEYİ REDDEDİYORUM!'

Mourinho, "2004'te Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak mı, 2009 yılında Inter'deki üçleme mi daha anlamlıydı?" sorusunun ardından, "Buna cevap vermek çok zor. Günün sonunda bu, o başarıda payı olan insanlara saygı duymakla ilgili bir mesele. Bu yüzden her zaman en iyi takımın, kalecinin, oyuncunun kim olduğunu söylemeyi reddediyorum." dedi.

HÜSRANA UĞRADI!

61 yaşındaki Jose Mourinho, ocak ayında ayrıldığı son kulübü Roma ile 2022'de Konferans Ligi'ni kazanmıştı. Mourinho, İtalyan ekibi ile 2023'te ise UEFA Avrupa Ligi'nde final maçını kaybederek büyük bir hüsrana uğramıştı.

YORUM YAZ