MENÜ

James Rodriguez'den Katar sözleri: Yaşam ve kültür çok zor

Sao Paulo'da forma giyen James Rodriguez, bir dönem formasını giydiği Katar temsilcisi Al-Rayyan SC hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

James Rodriguez'den Katar sözleri: Yaşam ve kültür çok zor

Daha önce dev takımlarda forma giyen James Rodriguez, şu anki kariyerini Sao Paulo'da sürdürüyor. Kolombiyalı futbolcu, bir dönem formasını giydiği Katar ekibi Al-Rayyan SC hakkında konuştu.

Haberin Devamı

'KÜLTÜR ÇOK ZOR'

Katar kültürüne adapte olmakta zorlandığını ifade eden James Rodriguez, "Katar'da yaşam ve kültür çok zor, uyum sağlamanın zor olduğu bir ülkeydi" dedi.

James, "Futbolda duş alırken herkesin çıplak olduğunu biliyorsunuz ama takım arkadaşlarım bana 'Bunu böyle yapamazsın' dediler. Korkmuştum." dedi

James Rodriguezden Katar sözleri: Yaşam ve kültür çok zor

'HERKES ELLERİYLE YEMEK YİYOR'

Yemek kültürü hakkında konuşan James, "Orada herkes elleriyle yemek yiyor, bu benim için zordu. Bunu benimle paylaştılar ve ben de 'Hayır, teşekkürler' dedim. "Çatal bıçak istedim, bana 'Hayır, sende elinle yiyeceksin' dediler ve ben de şöyle cevap verdi: 'Siz delisiniz, elimle yemek yemeyeceğim'" sözlerini kullandı.

Ayrıca James Rodriguez kişisel hijyen nedeniyle sol eli yerine sağ eliyle yemek yemesinin istenmesinin ardından kendini daha da rahatsız hissettiğini de söyledi.

Haberin Devamı

!-28 DERECEDE ANTRENMANA GİTTİM'

Bayern Münih dönemine dair de konuşan James Rodriguez şu cümlelerle açıklamalarını sonlandırdı:

"Orası soğuk. Her ne kadar Bayern Münih'te bana olağanüstü davranılmış olsa da Almanlar da soğuk insanlar. Sabah 9'da antrenmana gittiğim günler oldu, arabayı çalıştırdım ve sıcaklık -28'di. Benim burada ne işim var? Münih yaşam kalitesi çok olan bir şehir ama yapamadım."

James Rodriguezden Katar sözleri: Yaşam ve kültür çok zor

James Rodriguezden Katar sözleri: Yaşam ve kültür çok zor

YORUM YAZ