MENÜ

İzlenen oyuncuları basına açıkladı, işinden oldu

Premier Lig ekibi Tottenham'da büyük bir skandal yaşanıyor. İngiliz ekibinin oyuncu gözlemcisi izlenen isimleri açıklayınca işinden oldu.

İzlenen oyuncuları basına açıkladı, işinden oldu

Tottenham scoutu Jeff Vetere geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulundu. Win Sports TV'ye konuşan scout verdiği bilgilerle Lonrda ekibini kızdırdı ve görüşmeye davet edildi.

Haberin Devamı

Vermemesi gereken bilgileri veren scout Jeff Vetere, futbol ve iş dünyasının oldukça fazla önem verdiği gizlilik ilkesini çiğneyerek başına dert açtı.

KULÜP GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI

Daily Mail'in yaptığı habere göre Spurs yönetimi Vetere'nin yaptığı hareket karşısında şok oldu ve görüşmeye çağırdı. Ancak 57 yaşındaki scout görüşme yapmadan istifa etti. Scout Jeff Vetere istifa etmese bile yönetim tarafından görevden alınması bekleniyordu.

JEFF VETERE HEDEFTEKİ İSİMLERİ AÇIKLADI

Tottenham'ın hedefinin Kolombiya pazarındaki oyuncular olduğunu belirten Vetere aynı zamanda asıl hedefin Nacional'in 22 yaşındaki kalecisi Kevin Mier olduğunu söyledi.

İzlenen oyuncuları basına açıkladı, işinden oldu

Vetere'nin açıklamaları: "Hiçbir eksiği olmayan bir kaleci gördüm, görevimiz en iyi gençleri bulmak. Kolombiya'daki zamanımdan yararlanarak Nacional maçına gittim ve benim için önemli olan bir kaleciyle tanıştım. Yakın zamanda milli takımda oynayacağına inanıyorum. Bence onun yaşındaki bir oyuncuda normal olmayan şeyler var. Kendine olan güveni ve top hakimiyeti beni şaşırttı"

Haberin Devamı

Kevin Mier'e atıfta bulunan Jeff Vetere daha Spurs'un gösterdiği tepki karşısında istifa etti.

YORUM YAZ