MENÜ

İtalya Süper Kupası Inter'in! (ÖZET) Milan-Inter maç sonucu: 0-3

İtalya Süper Kupası sahibini buldu.... İtalya'da geçen sezonun lig şampiyonu Milan ile İtalya Kupası'nda zafere ulaşan Inter, kozlarını Suudi Arabistan'da paylaştı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun kulübü Inter ile eski takımı Milan'a karşı verdiği şampiyonluk mücadelesi mutlu sonla bitti. Lacivert-Siyahlılar; Federico Dimarco, Edin Dzeko ve Lautaro Martinez'in golleriyle dev maçı 3-0 kazanarak kupaya uzandı.

İtalya Süper Kupası Inter'in! (ÖZET) Milan-Inter maç sonucu: 0-3

İtalya Süper Kupası'nda Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, eski takımı Milan'a karşı şampiyonluk mücadelesi verdi. Geçen yılki finalde Inter, Juventus'u 2-1 yenerek 6. kez bu turnuvada mutlu sona ulaşmıştı. Bu sene de Suudi Arabistan'ın Başkent'i Riyad'da oynanan Milan-Inter finalinde yine Lacivert-Siyahlılar mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Dev maçta gol perdesini 10. dakikada Federico Dimarco açtı. 21'de Edin Dzeko sahneye çıktı, Milan şoka uğradı! İlk yarıdan başka gol sesi çıkmazken mücadelenin skorunu da bir başka Inter'li yıldız Lautaro Martinez belirledi: 0-3. Tam 1 ay önce Katar'da Arjantin'le Dünya Kupası'nı kaldıran Martinez bugün de Suudi Arabistan'da Inter'le İtalya Süper Kupası'nı kaldırdı.

Inter bu kupayı 7. kez müzesine götürürken milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu da 84 dakika sahada kaldı.

Milan-Inter ilk 11'ler:

Milan: Tatarusanu, Calabria, Kjaer, Tomori, Theo, Tonali, Bennacer, Messias, Diaz, Leao, Giroud

Inter: Onana, Skriniar, Acerbi, Bastoni, Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco, Lautaro, Dzeko

Haberin Devamı

Hakan Çalhanoğlu'nun Inter Formasıyla Çıktığı İlk Maç

YORUM YAZ