MENÜ

İşte MHK ve hakemler arasındaki duruşmanın perde arkası! İçerde neler yaşandı?

MHK'nın geçtiğimiz haftalarda görevden aldığı toplam 21 hakem ve gözlemci itirazlarda bulunmuştu. Bugün yapılan Tahkim Kurulu duruşmasında MHK haksız bulundu ve kararları yok sayıldı. FANATİK de duruşmada neler yaşandığının ayrıntılarına ulaştı. İşte MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun bin pişman olduğu duruşmanın detayları...

İşte MHK ve hakemler arasındaki duruşmanın perde arkası! İçerde neler yaşandı?

8 Mart'ta MHK dünyada eşi benzeri olmayan bir kararla toplamda 21 hakem ve gözlemciyi görevden almıştı. Bu isimler haksızlığa uğradıklarını düşünerek olayı Tahkim Kurulu'na taşıdı ve bugün yapılan duruşmada da istedikleri sonuçları aldı. Göreve dönmelerinde bir problem kalmazken, FANATİK de gün içinde yapılan ve sonucu merak edilen duruşmanın perde arkasına ulaştı.

Haberin Devamı

Tarihe geçti!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu, Antalya'daki hakem seminerini bırakıp, aldıkları kararı savunmak için duruşmaya bizzat katıldı. İlk kez bir MHK Başkanı böylesine bir duruşmada yer aldı. Günün başlangıcında gördüğü birkaç hakeme selam veren Gündoğdu'nun bu hakemlerden soğuk bir tavır aldığı öğrenildi.

Başta farklı, sonda farklı...

Olayı Tahkim Kurulu'na taşıyan hakem ve gözlemciler alfabetik sıraya göre içeri alınıp, ayrı ayrı konuşurken, Gündoğdu da başta birkaç hakem için yaptığı savunmada ayrıntılı ifadeler kullandı. Ancak cevapları yeterli bulunmayan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun duruşma sonuna doğru artık savunmasında uzun açıklamalar yerine, 'Önceki isimler için ne söylediysem aynı şeyler yine geçerli' minvalinde kısa ifadeler kullandığı belirtildi.

Haberin Devamı

İstifası bekleniyor!

Duruşma bittikten sonra salondan çıkarken MHK patronunun, hakemlere, 'Sizler için hayırlısı olsun' dediği kaydedildi. Duruşmaya katıldığına bin pişman olduğu gözlemlenen Gündoğdu'nun en kısa zamanda istifa etme ihtimalinin de kuvvetle ihtimal olduğu gelen haberler arasında...

FANATİK ÖZEL / Atalay Özçelikli

YORUM YAZ