Arama

Popüler aramalar

İşte dostluk

Sarı-Kırmızılılar'dan, kanser tedavisi gören, 15 yaşındaki Fenerbahçe'li basketçi Merve Bodur'a destek yağıyor. Cim Bom'un kaptanı Işıl Alben ve Facebook'ta yer alan GsGazete, genç sporcuya geçmiş olsun dileklerini gönderdi.

İşte dostluk

Galatasaray ve Fenerbahçe, 100 yıldan fazla süredir birbirlerinin hem ezeli rakibi, hem de ebedi dostu... İki kulübün, kötü günde birbirlerine verdikleri destek, Sarı-Lacivertliler’in 15 yaşındaki Merve Bodur’un hastalığında bir kez daha kendini gösterdi. Fenerbahçe Yıldız Basketbol Takımı’nın oyuncusu olan Merve’ye kan kanseri teşhisi konmuştu. Kemoterapi (ilaç tedavisi) nedeniyle son 1.5 aydır takımının maçlarına çıkamayan genç sporcuya Sarı-Kırmızılılar’dan destek yağdı. Fanatik Galatasaraylı olmasıyla bilinen ve bayan basketbol takımının kaptanı olan Işıl Alben, twitter’dan gönderdiği “Geçmiş olsun Merve’cim. En kısa zamanda parkelerde aramızda görmek istiyoruz seni” mesajıyla Merve’ye destek ve moral verdi. Merve’nin cevabı ise, “Teşekkür ederim Işıl ablacım, inşallah” oldu. Bir Sarı-Kırmızılı taraftarın mesajı ise, iki kulüp arasındaki dostluğun en güzel kanıtı oldu: Tüm Galatasaraylılar’ın duaları seninle Merve.

Haberin Devamı

Sayıları potamıza yolla’

İnşallah en yakın zamanda dönüp, sayılarını yollarsın bizim potaya... Ayrıca Facebook ve twitter’da yer alan GsGazete de “Dualarımız seninle MERVE BODUR HEP BERABER YENECEĞİZ KANSERİ KAYBETMEK YOK MERVE” diyerek, Merve Bodur’a moral verdi.

İşte Twitter mesajları

isilalben10 (GS Kaptanı):

Gecmis olsun Merve’cim. En kisa zamanda parkelerde aramizda gormek istiyoruz seni ?

mervebodur:

tesekkur ederım ısıl ablacım ınsallah

arc1905 (GS taraftarı):

Tüm Galatasaraylıların duaları seninle Merve. İnşallah en yakın zamanda dönüp, sayılarını yollarsın bizim potaya.

tubaklnc (Tuba Kılınç-GS’li oyuncu):

gecmis olsun mervecim biran once sagligina kavusucagina eminim.cok cok gecmis olsun canim

Haberin Devamı

İlker Yağmur