MENÜ

İşte Avrupa'daki rakiplerimizin son durumları

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Avrupa kupalarındaki grup maçları başlıyor. Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için sahaya çıkacak olan üç takımımızın rakiplerindeki son durumu derledik. İşte detaylar...

İşte Avrupa'daki rakiplerimizin son durumları

Avrupa'da mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray bu hafta gruplarındaki ilk maçlarını oynayacaklar. Beşiktaş ve Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde, Galatasaray ise Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN RAKİPLERİNDE SON DURUM

Sarı - kırmızılılar, Çarşamba günü 19:45'te evinde Kopenhag'ı konuk edecek. Danimarka ekibi bu hafta ligde, Nordsjaelland'e konuk oldu. 2-2 sona eren karşılaşmanın 62. dakikasında oyuna giren Andreas Cornelius sakatlanarak oyundan çıktı.

MANCHESTER UNITED REVİRE DÖNDÜ

Galatasaray'ın 24 Ekim'de sahasında karşılaşacağı bir diğer rakibi olan Manchester United kadro dışı ve sakatlıklarla sarsıldı.

İşte Avrupadaki rakiplerimizin son durumları

Kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddia edilen Anthony ve Menajer Erik ten Hag ile sorunlar yaşayan Jadon Sancho, kadro dışı bırakıldı. Bu iki ismin dışında Raphael Varane, Wan Bissaka, Mason Mount, Sofyan Amrabat, Malacia, Amadou Diallo, Luke Shaw, Tom Heaton ve Kobbie Mainoo sakatlıkları nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.

Haberin Devamı

Son olarak sahasında Brighton'a mağlup olan İngiliz devi, Premier Lig'de bu sezon oynadığı beş maçın üçünde maülup olurken ikisinde sahadan üç puanla ayrıldı. Altı puana sahip olan Manchester United 13. sırada yer alıyor.

BAYERN'E LEVERKUSEN 'DUR' DEDİ

Yaz transfer döneminde Tottenham'dan İngiliz golcü Harry Kane'i kadrosuna katan Bayern Münih, ligde oynadığı ilk üç maçta üç galibiyet aldı. Dördüncü haftada sahasında Leverkusen'i konuk eden Alman devi, 86. dakikada 2-1 öne geçtiği mücadelede konuk ekibin maçın son anlarında penaltıdan bulduğu gole engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.

İşte Avrupadaki rakiplerimizin son durumları

Harry Kane, Bayern Münih formasıyla ligde oynadığı dört maçta dört kez gol atmayı başarırken bir kez de asist yaptı.

FENERBAHÇE'NİN RAKİPLERİNDE SON DURUM

Konferans Ligi H Grubu'nda yer alan sarı - lacivertliler, Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets ile mücadele edecek. Temsilcimizin ilk maçı sahasında Danimarka ekibi Nordsjaelland...

Danimarka Ligi'nde üçüncü sırada yer alan Nordsjaelland, sahasında Galatasaray'ın rakibi olan Kopenhag ile karşılaştı ve 2-2 berabere kaldı.

GOL DÜELLOSU TRANAVA'NIN

Fenerbahçe'nin bir diğer rakibi olan Slovak ekibi Spartak Trnava deplasmanda Micholavce ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 4-1 önde kapatan Trnava, ikinci yarıda kalesinde gördüğü iki gole engel olamasa da sahadan 4-3 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

LUDOGORETS PUANI ZOR KURTARDI

Bulgaristan Ligi'nde beşinci sırada yer alan Ludogorets bu hafta ligde Botev Plovdiv ile karşılaştı.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ev sahibi Ludogorets, 56 ve 83 dakikada gelen gollerle 2-1 geriye düştü. Mücadelenin son anlarında sahneye çıkan Piotrowski topu filelere göndererek takımına bir puanı hediye etti.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİPLERİNDE SON DURUM

UEFA Konferans Ligi'nde D Grubu'nda Beşiktaş, Bodo/Glimt, Club Brugge ve Lugano ile eşleşmişti. Kara Kartal, Süper Lig'de Trabzonspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olurken üç rakibinden ikisi de puan kaybı yaşadı. İşte Beşiktaş'ın rakiplerinin aldığı sonuçlar:

CLUB BRUGGE'DEN DÖRT GOLLÜ GALİBİYET

Club Brugge: Beşiktaş'ın perşembe günü karşılaşacağı Belçika ekibi Club Brugge, ligde galibiyeti bulunmayan Sporting Charleroi'yı konuk etti. Mücadeleyi 4-2 kazanan Club Brugge'de golleri Thiago, Mechele, Nusa ve Jutlga attı. Club Brugge bu galibiyetle 6 maç sonunda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13 puana ulaşmayı başardı.

Haberin Devamı

İşte Avrupadaki rakiplerimizin son durumları

BODO/GLIMT LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Bodo/Glimt: Gruptaki zorlu ekiplerden biri de Norveç temsilcisi Bodo/Glimt. Son yıllarda Avrupa futbolunda sürpriz sonuçlara imza atan Bodo, Ligde karşılaştığı Rosenborg ile 1-1 berabere kalırken Bodo'nun golünü Tobias Gulliksen attı. 21 haftası geride kalan Norveç Ligi'nde uzun süredir liderlik koltuğunda oturan Bodo/Glimt, bu sonuçla liderdliği Viking'e kaptırdı. 21 maçta 46 puan toplayan Bodo/Glimt 14 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 3 de mağlubiyet elde etti.

LUGANO DEPLASMANDA MAĞLUP

Lugano: Grubun en zayıf halkası olarak görülen Lugano, deplasmanda karşılaştığı Luzern'e 3-2 mağlup olmaktan kurtaramadı. Lugano'da goller Jhon Espinoza ve Vladi'den gelirken ilk goün Espinoza karşılaşmada kırmızı kart gördü. Lugano İsviçre Ligi'nde 5 maçta 9 puan toplarken 3 galibiyet elde etti 3 de mağlubiyet aldı.

İşte Avrupadaki rakiplerimizin son durumları

YORUM YAZ